Webrazzi Summit biletleri satışa çıkıyor - %50 indirim kuponu için başvurunuzu hemen yapın!

Webrazzi Summit biletleri satışa çıkıyor - %50 indirim kuponu için başvurunuzu hemen yapın!

webrazzi-summit-logoTürkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit bildiğiniz gibi bu sene 25 Eylül 2013 tarihinde Swissotel Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek. 1500 kişilik kontenjana sahip konferansımızda geçmiş senelerde olduğu gibi yine dünyanın en önemli şirketlerinden yöneticiler, dünyanın en önemli yatırım şirketlerinin ortakları, dünyanın en gözde girişimlerinin kurucuları ve elbette sektörün geleceğini şekillendirecek Türkiye ve dünyadan çok değerli katılımcılarımız yani sizler olacaksınız.

Webrazzi Summit'13 biletleri 3 Haziran 2013 Pazartesi günü satışta olacak. 600 Euro'dan satılacak biletler ilk tur erken kayıt döneminde 500 Euro'dan satılacak. Ancak eğer sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en önemli konferansları arasında gösterilen Webrazzi Summit'e %50 indirimle 300 Euro ödeyerek katılmak isterseniz size çok güzel bir haberimiz var.

31 Mayıs 2013 Cuma günü saat 18:00'e kadar summit.webrazzi.com adresinden başvuru yaparak %50 indirimle bilet alma hakkı kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hemen şimdi başvurunuzu yapmanız ve biletler satışa çıktığında size gönderilecek kod ile bilet alacak ilk 300 kişi arasında yer almanız.

İndirim kuponu başvurusu yapmış kişiler arasından 3 Haziran Pazartesi günü satın almayı gerçekleştiren ilk 300 kişi 300 Euro ödeyerek Webrazzi Summit'13 katılım hakkına sahip olacak. İndirim kodları başvuru sırasıyla gönderileceği için ilk başvuru yapan indirim kodunu ilk alacak ve haliyle ilk 300 kişi arasında yer alma şansını da yükseltecek. O yüzden gecikmeden başvurunuzu yapmanızı tavsiye ediyoruz. Başvuru yaptınız diye bilet almanız da gerekmiyor bu arada...

Şu anda Webrazzi Summit'13 konuşmacıları arasında katılımı onaylanmış çok değerli isimler mevcut. Ancak bu isimleri henüz paylaşamıyoruz. Önümüzdeki günlerde inanılmaz heyecanla beklediğimiz bu paylaşımı gerçekleştireceğiz.

Sözü fazla uzatmayayım...

Webrazzi Summit'13 biletine %50 indirimle sahip olmak için hemen summit.webrazzi.com adresinden başvurunuzu yapın ve 3 Haziran günü bu özel hakka sahip kısıtlı sayıda isimden biri olun.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.