Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: Facebook'un sahip olduğu mobil kullanıcı sayısı

Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: Facebook'un sahip olduğu mobil kullanıcı sayısı

facebook-mobil-kullanici-thumbProfesyoneller için Bilgi Merkezi olarak konumlandırdığımız Webrazzi PRO'da ilk ayı geride bıraktık. 15 Nisan'da yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO'ya, son bir ay içerisinde 100'ün üzerinde yeni grafik eklendi ve kullanıcılarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda hem içerik hem de platform olarak Webrazzi PRO'yu geliştirmeye devam ediyoruz.

Bir yıllık Webrazzi PRO üyeliği açılışa özel olarak 799 TL + KDV yerine 399 TL + KDV ödemenizi yeterli kılan kampanyamızda son düzlüğe girmiş durumdayız. Dolayısıyla Webrazzi PRO üyeliği düşünenlere ellerini çabuk tutmalarını öneriyoruz. :)

Webrazzi PRO'yu yakından tanımak için demo videosunu izleyebilir, tanıtım sayfalarımızda (1 ve 2) gezebilir ve üye girişi yapmadan da Webrazzi PRO'da arama yapabilirsiniz. Örnek bir video izleme araması şurada.

Gelelim haftanın grafiğine

Ve gelelim Webrazzi PRO'ya bu hafta içinde eklenen içeriklerden en çok dikkat çekenine. Yalnızca mobil kullanıcılarının rakamı ile bile dünyanın en aktif  sosyal platformu konumunda olan Facebook'un 2011'in birinci çeyreğinden başlayarak mobil kullanıcı rakamlarına hemen aşağıdan bakabilirsiniz.

facebook-mobil-kullanici Facebook'un sahip olduğu mobil kullanıcı sayısı (2011-2013)

Aynı konuya, Facebook'u yalnızca mobilden ziyaret eden kullanıcılar tarafından baktığımızda da 2013'ün 1. çeyreğinde 189 milyon rakamını görüyoruz. Bir sene öncesinde ise aynı rakamın 83 milyon olduğunu hatırlatmakta yarar var.

Tabii bu konuda Facebook'un mobil uygulamalarını yaklaşık 1 sene önce yenilemesinin de payı yadsınamaz. 1 milyara yaklaşan aktif kullanıcı kitlesi ile Facebook'un mobil alandaki haraketliliğini takip etmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.