Paylaşımlı çalışma alanı Yazane, girişimciler için kapılarını açtı

Paylaşımlı çalışma alanı Yazane, girişimciler için kapılarını açtı

Girişimcilerin son zamanlardaki gözdesi paylaşımlı ofis alanlarında (coworking) çalışmak olmaya başladı. İnternetin sağladığı iş imkanlarıyla beraber artan dışarıdan çalışma alanlarının örnekleri Türkiye'de de hızla artmaya başladı. Bu anlamda geçen ay kapılarını açan Yazane de paylaşımlı ofis alanlarından biri olarak hizmet vermeye başladı.

Karaköy'de hizmet vermeye başlayan Yazane, Kerim Harunoğlu ve Harun Harunoğlu tarafından geçen ay kuruldu. Yazane, özel ofis açmak için yeterli bütçesi olmayan şirket veya kişilerin yönelik bir ofis alanı sunuyor.

Her ne kadar ekonomik bir çözüm sunsa da özel bir ofisten farkının olmadığını söyleyelim. Çalışma alanları, toplantı odaları, mutfak, sekreter, güvenli internet, printer gibi hizmetlerden Yazane müşterilerine sunulanlar arasında. Bunların yanı sıra ses geçirmeyen telefon kulübeleri, kilitli dolaplar, günün her saati çay ve kahve ikramının da mevcut olduğunu belirtelim.

yazane-5

Saatlikten yıllığa kadar farklı kiralama seçenekleri sunuluyor

Yazane kurucularından Kerim Harunoğlu'dan aldığımız bilgilere göre özellikle girişimciler hitap ediliyor. Hedef kitlelerinden girişimciler ve yeni girişimler olduğunu belirten Harunoğlu, kullanıcılara sosyalleşip kollektif ve üretken bir iş yeri sunduklarını söylüyor.

Yazane'de 4 farklı kullanım seçeneği sunuluyor. Flex, Fix, Fix Plus ve Office olarak isimlendirlen kullanım seçenekleri saatlik, günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak sunuluyor. Paket içeriğine göre değişen paketlerin en ucuzu KDV hariç saatlik 12 TL'den başlıyor. İki kişilik özel ofis ise KDV hariç aylığı 2 bin TL ile kiralanıyor. Sunulan seçeneklerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yazane'nin, bulunduğu konum ile ofis ve plaza ortamlarından biraz daha farklı bir seçenek sunduğunu paylaşalım. Karaköy'de bulunan Yazane, özellikle boğaz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Özellikle İstanbul'daki birçok girişimcilerin kafe ve restoran gibi mekanlarda laptoplarıyla çalıştığını görüyoruz. Yazane gibi mekanların ise girişimcilerin daha odaklanmış bir şekilde çalışmasına yardımcı olacak nitelikte olacağını düşünüyoruz. Bu arada Yazane'yi kullanmak isteyen Webrazzi okurlarına özel bir sürpriz yapılacağını paylaşalım. :)

Yazane'nin keyifli ortamını aşağıdaki fotoğraflarla inceleyebilirsiniz. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.