Avea'nın yeni akıllı telefonu inTouch 2 tanıtıldı

Avea'nın yeni akıllı telefonu inTouch 2 tanıtıldı

Mobil operatörlerin kendi markasına ait akıllı cihaz hamleleri devam ediyor. Geçen aylarda giriş seviyesi akıllı telefon olan inTouch'ı kullanıcılara sunan Avea, yeni model inTouch2'yi duyurdu.

Avea inTouch 2, bir önceki akıllı telefona göre daha fazla yazılım ve donanım özelliklerini bulunduruyor. ZTE tarafından üretilen cihazda, Android 4.0.4 işletim sistemi, 4 inç ekran boyutu, 5 megapiksel kamera ve 1 Ghz işlemci gibi özellikler bulunuyor.

inTouch 2'de pazara sunulan bir önceki cihaz gibi Avea temasının kullanılmaya devam ettiğini görüyoruz. 3 boyutlu bir tasarıma sahip olan Avea teması, kişiselleştirilebilme açısından kolay kullanım arayüzüne sahip durumda.

20130506_113600_2

Uygulama konusunda inTouch 2, Avea'nın ön yüklü uygulama paketi ile birlikte geliyor.Avea uygulama vitrini, Nenerede, Güvenlik, Oyun ve Fotofilm'in söz konusu uygulamalar arasında bulunduğunu paylaşalım. Özellikle bir fotoğraf albümü uygulaması olan Avea Fotofilm'in, MIT ile ortaklaşa bir çalışmanın ürünü olduğunu sözlerimize ekleyelim.

Öte yandan Avea'nın bulut servisi olan Avea Bulut, inTouch 2 kullanıcıları için 4 gb'lık alan ile 2 yıllık ücretsiz olarak sunulacak.

Paylaşılan bilgilere göre Avea inTouch 2, 449 TL'lik fiyat ile sunulacak. Avea kullanıcıları ise kullandıkları tarifeye ek olarak 1 TL'den başlayan paketlerle cihaza sahip olabilecek.

Mobil operatörlerin kendi markasına ait cihazları piyasaya sürülmesi özellikle mobil internet kullanımının yaygınlaşmasını sağlıyor. Diğer mobil operatör cihazları olduğu gibi Avea inTouch 2'nin de bu yönde etkili olabileceğini düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.