Wordpress Günleri etkinliğinin ilki yarın düzenleniyor!

Wordpress Günleri etkinliğinin ilki yarın düzenleniyor!

WordPress ile ileri derecede ilgilenenler, Wordpress kullanıcılarını ve geliştiricilerini bir araya getiren WordCamp etkinliğini bilirler. Dünyanın çeşitli şehirlerinde düzenlenen WordCamp, 2010 yılında İstanbul'da da düzenlenmiş ve Wordpress'in kurucusu Matt Mulleweng'i ağırlamıştı.

Bu senenin takviminde İstanbul yer almıyor ama Wordcamp'e hazırlık amacıyla düzenlenmeye başlanan WordPress Günleri etkinliğimnin ilki yarın İstanbul Hackerspace'de düzenlenecek.

Biraz geç haberdar olsak da sizlerle paylaşmak istediğimiz bu güzel etkinlik yarın yani 25 Nisan Perşembe akşamı 19:00'da başlayacak. WordPress Türkiye ekibi tarafından organize edilen ilk Wordpress Günleri etkinliği tanışma ve sohbetlerin yanısıra sunumlarla da renklenecek.

Her ayın belirli bir gününde yapılması planlanan etkinlik serisinde atölyelere, 'hackathon'lara ve başarı hikayelerine yer verilecek. Bu ilk toplantının içeriği de şu şekilde;

İlk günden bu zamana Wordpress kullanıcısı olarak sizlere hizmet veren Webrazzi'nin de medya destekçisi olduğu bu etkinlikte katılımcıları süpriz hediyeler ve özel üyeliklerin beklediğini de paylaşmadan geçmeyelim.

Eğer yarın vaktiniz varsa şuradan katılım talebinizi iletebilir, katılamazsanız dahi Twitter'da #wpgunleri etiketini, Wordpress Türkiye'nin Twitter ve Facebook hesaplarını takip edebilirsiniz.

wordpress gunleri 2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.