LeWeb Londra 2013 programı belli oldu [İndirim kodu]

LeWeb Londra 2013 programı belli oldu [İndirim kodu]

Bu yıl 2. kez düzenlenecek olan ve Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz LeWeb Londra etkinliğinin beklenen programı açıklandı. Webrazzi okurları bu yıl da indirimli olarak bu güzel etkinlikte yer alabilecek.

Avrupa internet sektörünün en önemli etkinliklerden biri hiç şüphesiz Leweb etkinlikleri. Geçen yıl medya sponsoru olarak LeWeb Paris'i ve LeWeb Londra'yı yakından takip etmiştik. Bu yıl 5-6 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Leweb Londra'nın da medya sponsorları arasında yer alıyoruz.

Henüz açıklanan bu yılki programa baktığımızda Airbnb, ZipCar, TaskRabbit gibi son dönemin başarılı şirketlerinden önemli konuşmacıların listede yer aldığını görüyoruz. Bu yılın teması da "The New Sharing Economy" yani Yeni Paylaşım Ekonomisi.

Hatırlarsanız Leweb, Avrupa’nın lider organizasyon şirketlerinden Reed MIDEM tarafından satın alınmıştı ve bu yılki etkinlik Reed MIDEM tarafından daha etkili bir şekilde organize ediliyor.

Gelelim indirimli bilet melesesine. "Webrazzzi" kupon koduyla şu adresten kayıt yaptıran okurlarımız £200 daha az ödeyecek ki bu da 550 TL gibi bir tutar yapıyor. En azından uçak biletiniz için gayet iyi bir indirim olduğunu düşünüyorum.

An itibariyle 274 kişi Leweb Londra 2013'e katılımını onaylamış ve şu adreste görülebiliyor. Siz de bu kişiler arasına katılmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.