Artık TTNET abonesi olmayanlar da Tivibu'yu kullanabilecek

Artık TTNET abonesi olmayanlar da Tivibu'yu kullanabilecek

tivibu dijital televizyonŞimdiye dek sadece TTNET abonelerinin kullanabildiği Tivibu, beklentilere cevap verecek şekilde tüm internet kullanıcılarına açıldı.

TTNET'in dijital televizyonculuk platformu Tivibu, her ne kadar Türkiye'deki internet abonelerini çok büyük bir yüzdesine hitap ediyor olsa da TTNET abonesi olmayanların Tivibu'ya erişim talebi vardı. Biraz önce gelen açıklamaya göre artık tüm internet kullanıcıları belli bir ücret karşılığında Tivibu'nun tüm özelliklerinden faydalanabilecek.

TTNET abonesi olmayanlar Tivibu Web, Tivibu Cep ve Tivibu Akıllı TV aboneliklerini başlatabiliyor ve Tivibu'nun hizmet tarifesine karşılaştırmalı olarak baktığımızda TTNET abonesi olmayanların aylık 2 TL, yıllık da 30 TL gibi bir ücret farkıyla Tivibu'ya abone olabileceklerini görüyoruz.

tivibu cep web

Şubat 2010'da hizmete sunulan Tivibu, Eylül 2010'da web aboneliğini de başlatmış, Şubat 2011'de ise IPTV adımını atmıştı. Başlangıçta çok küçük bir ücretle abone almaya başlayan Tivibu'da zamanla taşlar yerine oturmaya başladı ve TTNET'in önemli hizmetlerinden biri oldu.

Açıkçası şu anki ücretlerin de yüksek olduğu söylenemez ama yayın sırasında yaşanacak sıkıntılar eleştirilerin ana sebebi olabilir. Bu genel açılımla Tivibu'nun kullanıcı kitlesini ne kadar artıracağı da merak konusu.

TTNET'in verdiği güncel rakamlara göre Tivibu web servisinde 100'ün üzerinde yerli ve yabancı kanal, 4000'in üzerinde içerik sunuyor. Tivibu Cep servisinde ise 100'e yakın yerli ve yabancı kanal ile 1000'e yakın içerik var. Tivibu Akıllı TV tarafında ise 31 adet TV kanalı izlenebiliyor ve 500'ün üzerinde içerik yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.