TEDxReset 2013'te 'Kritik Kavşaklar' aşılıyor

TEDxReset 2013'te 'Kritik Kavşaklar' aşılıyor

Siz okurlarımıza bundan yaklaşık bir hafta önce duyurduğumuz ve şanslı okurlarımıza 10 adet bilet hediye ettiğimiz TEDxReset 2013, Cuma günü öğleden sonra yapılan sunumlarla başladı.

Ali Üstündağ kuratörlüğünde gerçekleştiren ve bu yıl dördüncüsü yapılan TEDxReset, benim için de oldukça heyecan verici başladı. Dijital Medya Sponsoru olduğumuz TEDxReset 2013'te bu yılın teması inanılmaz önemli ve hepimizi çok yakından ilgilendiren Kritik Kavşaklar.

İlk günde birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı TEDxReset'te gazeteciliğin, gençliğin, mimarinin, tasarımın, politikanın, teknolojinin geldiği 'kritik kavşaklar' konuşuldu. Bugün de devam edecek TEDxReset 2013'ü sizin de kaçırmamanızı kesinlikle öneriyorum. Eminim internet üzerinden izlediğiniz TED videoları size etkileyici ve ilham verici geliyor olabilir ama, bunun etkisi katılımcı olunca çok daha fazla oluyormuş. Ben etkilendim! ;)

Etkinlik bugün de gün boyunca devam edecek ve gün itibari ile sona erecek. TEDxReset 2013'e son dakika bilet almak isterseniz burayı kullanabilir, bugün saat 18.50'ye kadar olan sürecek olan canlı yayını ise, TEDxReset 2013 web sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.