Hesapno.com aldığı melek yatırımın ardından gelir modeline odaklanıyor

Hesapno.com aldığı melek yatırımın ardından gelir modeline odaklanıyor

hesapno.com2012 yılını kapatırken ödeme hesaplarını tek sayfa altında toplama gibi basit bir fikirle yola çıkan hesapno.com'dan bahsetmiştik. Kullanıcı yorumlarında hem eleştiriler hem de güzel öneriler alan Hesapno, aldığımız bilgiye göre küçük bir yatırımla yoluna devam edecek.

Hesapno'yu kısaca hatırlatalım. Erhan Harputlu tarafından geliştirilen web tabanlı proje tüm banka, PTT ve mobil ödeme hesaplarınızı kullaniciadi.hesapno.com gibi özel alt alan adları altında sunmanızı ve sitenize eklemenizi sağlıyor. Ödeme sistemleri entegrasyonu ile de kazanç kapısını aralamak istiyor.

Aldığımız bilgiye 3000 hesaba ulaşan Hesapno, Webrazzi'deki tanıtımın ardından farklı kaynaklardan ilgi görmüş ve Musa Kısa tarafından yapılacak yüzde 15 hisse karşılığı 70 bin TL yatırım için iş imzaların atılmasına kalmış. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları da Hesapno'nun 3 kişilik ekibi için ofis imkanı sağlamış.

hesapno-ekran-goruntusu

Artık gelir modellerine odaklanacağını öğrendiğimiz hesapno.com, daha önce de paylaştığımız gibi farklı ödeme sistemleriyle yapacağı anlaşmalara güveniyor. Farklı gelir modelleri de plan dahilinde ama bu gelir modellerine güvenmek için işlerin nasıl gittiğini takip etmek gerekiyor. Yine ödeme sistemlerinin konuya yaklaşımı da merak ettiğim noktalardan biri.

Hem alan adının getirdiği bilinirlik hem de kulaktan kulağa büyüme ile üye sayısını artıran HesapNo'da hem bireysel hem kurumsal hem de sivil toplum kuruluşları hesap açtığını söylemiştik. Erhan Harputlu sosyal yardım kampanyalarının siteye olan ilgiyi artırdığını paylaşıyor. Belki de bu melek yatırım sosyal yardım kampanyalarında ve farklı yerlerde hesapno.com adını duymamızı sağlar...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.