Facebook Home entegrasyonlu ilk telefon 'HTC First' tanıtıldı

Facebook Home entegrasyonlu ilk telefon 'HTC First' tanıtıldı

Facebook, bugün Menlo Park'taki merkezinde gerçekleştirdiği etkinlikte Facebook Home'u tanıttı. Size canlı yayınla aktardığımız ve hakkındaki tüm detayları haberleştirdiğimiz Facebook Home, Android işletim sistemli bazı telefonlar 12 Nisan 2013 tarihi itibari ile yüklenebilecek.

Ancak Facebook Phone etkinliğinin sonuna yaklaşılırken Mark Zuckerberg sahneye HTC CEO'su Peter Chou ve AT&T CEO'su Ralph de la Vega'yı davet etti. Bir telefon üreticisi ve operatorün sahneye gelmesi de tabii ki aslında en baştaki Facebook'un kendi telefonu söylentileri ile yakında alakalıydı. Sözü devralan HTC CEO'su Chou, ceketinin iç cebinden çıkardığı dünyanın ilk Facebook Home entegrasyonlu telefonu HTC First'ü resmi olarak tanıttı.

HTC First, 4,3 inç boyutundaki ekranı, 5 megapiksel kamerası ve LTE özelliği ile 12 Nisan 2013 tarihinde ABD'de piyasaya sunulacak. HTC First'ün bir diğer özelliği ile, Facebook Home ile daha optimize çalışıyor olması olacak. Mesela Android işletim sistemli bir telefonunuz olsa dahi Facebook Home yüklediğiniz yararlanamayacağınız bildirim merkezi gibi bir özelliğe sahip. Eğer HTC First sahibi olursanız, sizi telefonla arayan ya da SMS yollayanları da bu Facebook Home bildirim merkezinde görmeniz mümkün olacak.

htc-first

Fiyatı sadece 99$

HTC tarafından üretilen, AT&T satış noktalarında satılacak olan Facebook Home entegrasyonlu ilk telefon HTC First, sadece 99$'lık fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak.

Siyah, beyaz, mavi ve kırmızı olmak üzere 4 farklı renkte piyasaya çıkacak olan HTC'nin yeni modeli, Facebook Home kullanmak isteyen ancak Facebook Home'u desteklemeyen Android telefonları bulunan kullanıcılar tarafından oldukça çok tercih edilebilir.

HTC First'ün kullanıldığı ve kısaca Facebook Home'u tanıtan bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.