Startup Weekend Eskişehir'e başvurmanız için son günler

Startup Weekend Eskişehir'e başvurmanız için son günler

startup weekend istanbulStartup Weekend'in 54 saatlik fikirden-şirkete uzanan serüveni bu kez Eskişehirli girişimcilerle buluşuyor.

22-24 Mart tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Startup Weekend Eskişehir, fikrini çalışan bir projeye dönüştürebilecek yaratıcı ekipleri bekliyor. Tek kişi de olsa fikrine güvenen, uygulama becerisi olan girişimcilerin harekete geçmesi bekleniyor.

Startup Weekend Eskişehir, girişimcilik heyecanını 3 büyük ilin dışına taşımanın yanısıra eş zamanlı bir etkinlik olmasıyla da önem taşıyor. SW Eskişehir ile beraber dünyanın 8 ülkesinde aynı anda toplam 11 Startup Weekend etkinliği başlayacak ve ekipler 54 saatlik sürenin sonuna başarı ile ulaşmaya çalışacak.

Amerika'da Portland, Naples ve San Francisco, İtalya Torino, Şili' de Santiago, Kanada da Fredericton, Fransa da Toulouse, Sırbistan da Belgrad, Yeni Zelanda da Dunedin, Brazilya da Florianopolis ve Türkiye'de Eskişehir'de başlayacak etkinliklerden bir çok yeni girişim filizlenecek.

Şimdiye kadar dünya çapında 787 kez düzenlenen SW etkinliklerinin bu ayağında da 10 ekip çalışacak. Aynı günlerde Osmangazi Üniversitesi'nde bulunacak olan bakanlarımızın ve başbakan yardımcılarımızın da SW Eshişehir etkinliği ziyaret etmesi ve projeler ile ilgili bilgi alması da beklentiler arasında.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin evsahipliği yaptığı etkinlikte Ankara merkezli kuluçka merkezlerimizden Viveka İnkübasyon Merkezi de destek olacak. Eğer Eskişehir'de olup da bu yazıyı okuyanlar varsa hemen eskisehir.startupweekend.org adresinden harekete geçebilir. Zira başvurular için bir kaç gününüz var. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.