CardGusto iPhone uygulamasını ve 30 günlük deneme sürümünü yayınladı

CardGusto iPhone uygulamasını ve 30 günlük deneme sürümünü yayınladı

2012 yılının son aylarında yayına giren CardGusto'yu sizlere daha önce tanıtmıştık. CardGusto için kısaca sunduğu üyelik kartı ile kullanıcılarına 1 yıl boyunca indirimler sunan bir yemek kulübü diyebiliriz.

CardGusto diğer yandan Etohum'un 2013 yılı için seçtiği ilk 40 girişimden biri olmuştu. Bu arada kuruculardan Behiç Aydın ve Sinan Akdal ile gerçekleştirdiğimiz röportajı da şuradan izleyebilirsiniz.

CardGusto bugüne kadar 17 bin civarında üyeye ulaşmış. Üyelerin yaş dağılımına bakacak olursak 22 ve 35 yaş aralığının toplam üyelerin yüzde 70'ini oluşturduğunu görüyoruz. Ayrıca en çok üyeye sahip olan ilçeler ise Kadıköy Şişli ve Beşiktaş şeklinde sıralanıyor.

İşleyiş modeli itibarıyla mobil kullanıma oldukça müsait olan CardGusto, beklenen adımı attı ve iOS platformunda yerini aldı.

Uygulama içerisinde etrafınızda bulunan ve CardGusto indirimi sunan mekanları, bulunduğunuz konuma olan uzaklıklarıyla beraber görebiliyorsunuz. Mekan detayları, indirim seçenekleri ve diğer bilgilere ulaşmanız da mümkün.

Uygulamanın en çok dikkat çeken özelliği ise sanal kart. Eskiden CardGusto'nun size gönderdiği kartı, restoranlarda indirim alırken gösterme zorunluluğunuz vardı. iOS uygulamasıyla beraber ise bu zorunluluk ortadan kalktı diyebiliriz. Sanal kartınızı oluşturmak için uygulama içerisinden müşteri numaranız ve adınız-soyadınızı yazmanız yeterli, hemen ardından aşağıdaki görselde en sağda da görebileceğiniz gibi sanal kartınız oluşmuş oluyor.

cardgusto-iphone-uygulamasi

Yeni kullanıcılara özel 1 aylık ücretsiz deneme süreci

CardGusto iPhone uygulaması ile beraber 30 gün için geçerli olan bir de kampanya başlatmış. Kampanyaya göre http://campaigns.cardgusto.com/ adresini ziyaret ederek kaydınızı yapabilir ve iPhone uygulaması üzerinden form sonrası size verilecek olan kart numarası ile sanal kartınızı oluşturabilirsiniz.

CardGusto ekibinin şimdiden Android çalışmalarına başladığını da paylaşmış olalım. CardGusto bünyesindeki restoranları şuradan inceleyebilir, iOS uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.