Televizyonu sosyal ağlara taşıyan Tivilog’un iPhone uygulaması yayında

Televizyonu sosyal ağlara taşıyan Tivilog’un iPhone uygulaması yayında

Henüz akıllı televizyonlar yaygınlaşmadı ama Tivilog televizyonun sosyal medyada da boy göstermesi için büyümeye devam ediyor. Tivilog'un iPhone uygulaması yayına girdi.

Televizyon ve çevrimiçi yayınların popüleritesi için bir referans noktası olabilecek olan Tivilog'un iPhone uygulaması hiç şüphesiz kullanıcıların daha kolay bir şekilde yayınlara Check-in yapmasını sağlayacak.

iPhone (5 dahil) ve iPad uyumlu uygulama 4 ayda geliştirilmiş ve tüm yayınları bilgilerini, tanıtım videolarını, yayınlar hakkındaki yorumları görebiliyorsunuz. Tabi yayınlara giriş yapabiliyor  ve o yayını izleyen arkadaşlarınızı da görebiliyorsunuz.

tivilog iphone uygulamasi

iPhone uygulaması büyümeyi hızlandıracak

Tiviog'un odak noktası televizyon yayınları ama mobil uygulamanın açılış sayfasında anlık televizyon yayınları gösterilmiyor. Bu da sonuca ulaşmak için bir kaç dokunuş daha fazla yapmanıza neden oluyor.

Facebook ve Twitter hesabınız ile giriş yaptığınızda sosyal paylaşım açısından daha anlamlı bir hal alan Tivilog, hali hazırda oyunlaştırma ile çeşitli ödüller kazandırıyor ki mobil uygulamanın bu dinamizmi tetikleyeceğini düşünüyorum. Tivilog'un kurucusu Murat Buyurgan'ın iOS uygulamasından giriş yapanlara özel sürprizler yapacaklarını paylaşması da işin cabası.

Tivilog'da ilk markalı (bütçeli) rozet çalışmasının yakında başlayacağını da paylaşalım ve biraz rakamlardan bahsedelim;

  • Tivilog'un üye sayısı 27 bin.
  • 6513 içerik ( film,dizi, belgesel vs.. ) bulunuyor.
  • Bu içeriğe bağlı 21800 farklı dizi bölüm bilgisi girilmiş.
  • Bugüne kadar 284 rozet tanımlanmış.
  • En fazla rozet kazanan kullanıcı 246 rozet kazanmış.
  • En fazla giriş yapan kullanıcı 4043 giriş yapmış.
  • En fazla puan kazanan kullanıcı 11.457 puan kazanmış. (Facebook ve Twitter paylaşımlarından puan kazanılıyor.)

Web TV içerikleri hedef kitlesini genişletiyor

Tivilog'da dizi, film, maç, belgesel, kısa film, video müzik, reklam filmi gibi kategorilerin yanında web tv kategorisi de bulunuyor ki bu kategoriler Tivilog'un hedef kitlesini genişletiyor. Bu noktada Webrazzi TV'nin de Tivilog iş ortakları arasında olduğunu (bkz: Tivilog'da Webrazzi) da eklemeden geçmeyelim.

Webrazzi tv tivilog

Son olarak Tivilog Android uygulamasının da yakında geleceğini ve eğer Tivilog'un iPhone uygulaması arkadaş çevremizde yayılırsa kimin dizi kimin belgesel izlediğini net şekilde görebileceğimizi ekleyerek yazıyı kapatalım. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.