Samsung, Galaxy S4'ün çıkmasına sayılı günler kala yeni tanıtım videosu yayınladı

Samsung, Galaxy S4'ün çıkmasına sayılı günler kala yeni tanıtım videosu yayınladı

Şubat ayında Barselona'da gerçekleşen Mobile World Congress'te (MWC) yeni akıllı cihazlarıyla rakiplerine göz dağı veren Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S4 için geri sayımda. Şirket, üç gün sonra yani 14 Mart'ta yeni cihazını tanıtmaya hazırlanırken, yayınladığı yeni video ile merak uyandırmaya devam etti.

'4'e hazır ol' sloganıyla hazırlanan ikinci videoda, gizemli bir beyaz kutu yine ana sahnede. Bir çocuğun sahip olduğu beyaz kutudaki Samsung Galaxy S4'ün yeni reklamda da gösterilmediğini paylaşalım.

Samsung Galaxy S4'ün donanım seviyesi olarak üst segmentteki çıtayı bir kademe daha üst seviyeye çıkartması bekleniyor. 5 inçlik ekran boyutuna sahip olması beklenen cihazda, dört çekirdekli 1.8 Ghz işlemci, 13 megapiksel kamera ve 2 GB ram gibi özellikler olması bekleniyor. Samsung Galaxy S4, özellikle tasarım olarak dikkat çekeceğe benziyor.

Samsung MWC'de rakiplerine göz dağı vermişti

MWC'nin en yoğun stantlarından birine sahip olan Samsung, bir sürpriz yaparak Samasung Galaxy Note 8.0'ı görücüye çıkarmıştı. Apple'ın küçük tableti iPad Mini'nin birebir rakibi olarak yorumlanan cihazda, Galaxy Note II’de olduğu gibi dört çekirdekli 1.6 GHz’lik işlemci, LTE, Android Jelly Bean 4.1 ve 2 GB ram gibi özellikler bulunuyor.

Samsung'un en iddialı serilerinden biri olan Galaxy S, hem donanım hem de tasarım olarak Samsung'un gelecekteki hamleleri için ipuçları taşıyacak. Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy Note 8.0 gibi cihazların hem tasarım hem donanım açısından Samsung Galaxy SIII'e benzediğini söylemek yanlış olmaz. Samsung'un üç gün sonraki hamlesini merakla bekliyoruz.

Samsung Galaxy S4'ün yeni fotoğrafları sızdı

Çinli teknoloji blogu 52samsung.com, Samsung Galaxy S4 olduğunu iddia ettiği bir telefonun fotoğraflarını paylaştı. Samsung Galaxy S4'ün olası tasarımı için aşağıda fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.