Avea Uygulama Vitrini ile akıllı telefon kullanıcılarına uygulama önerecek

Avea Uygulama Vitrini ile akıllı telefon kullanıcılarına uygulama önerecek

Barcelona'da gerçekleştirilen Mobile World Congress bünyesinde Türk operatörler de yer alıyor ve duyurularını yapıyor. Bu duyurulardan birisi de Avea'dan geldi.

Avea, iOS, Android, Blackberry ve Windows işletim sistemli tüm cihazlardan ulaşılabilen Avea Uygulama Vitrini'ni yayınladı.

Avea Uygulama Vitrini, sayesinde kullanıcılar hangi işletim sistemini kullanıyorlarsa ona uygun olan uygulamaları görerek, en popüler ve en yeni uygulamaları takip edebilecek.

Mobil bir web sayfası olan Avea'nın yeni Uygulama Vitrini, aslında bir tavsiye aracı ve kullanıcıların uygulamalarla ilgili yorumları ve özellikleri inceleyerek, uygulamayı indirmek istediklerinde kullanıcıları ilgili uygulama marketine yönlendiren bir yapısı mevcut.

Avea Uygulama Vitrini Avea Uygulama Vitrini

Uygulama Vitrini'nin ayrıca indirimde ya da ücretsiz olan uygulamaları haber verdiği bir Günün Fırsatı bölümü yer alıyor. Kısacası Avea bu alanda bir editörlük desteği sunarak kullanıcılarına rehberlik ediyor.

Kullanıcılar telefonlarının web tarayıcısı üzerinden vitrin.avea.com.tr adresine tıklayarak Avea'nın Uygulama Vitrini'ne erişebiliyorlar. Bu anda web sitesi hangi telefon modeli üzerinden bağlandığınızı tespit ederek, karşınıza telefonunuza uygun olan marketteki uygulamaları karşınıza getiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.