Evim.net Avrupa'lı bir fon ile yatırım görüşmesinde son düzlüğe girdi

Evim.net Avrupa'lı bir fon ile yatırım görüşmesinde son düzlüğe girdi

Türkiye'de dikey e-ticaret alanında emin adımlarla büyümesini sürdüren şirketlerden Evim.net'in bir süredir yatırım görüşmeleri yaptığını duyuyorduk. Ancak e-ticaretin ev kategorisine odaklı şirketin resmileşmiş bir süreç yaşandığına dair kesin bilgimiz bulunmuyordu. Bugün ise artık Evim.net yatırım sürecinin resmi sürece girdiğini öğrendik ve paylaşmak istedik.

Şu an için halen birbirinden farklı bilgiler sektörde geziyor, o yüzden kafaları karıştırmamak için emin olmadığımız detaylara girmeyeceğiz. Kesin olarak bildiğimiz Avrupa'lı bir yatırım fonu tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel yatırımın, 4-5 milyon dolar civarında olacağı yönünde.

Şirket değerlemesi ile ilgili olarak da farklı rakamlar duyuyoruz ama bu noktada 25-30 milyon dolar arasında bir değerlemenin söz konusu olacağını konuya yakın kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre tahmin ediyoruz.

E-ticaret pazarında karlılık endişesinin yoğun olarak konuşulduğu şu günlerde, Evim.net'in böylesine bir yatırım sürecinde olması sevindirici ve umut verici.

Kişisel fikrimi soracak olursanız, bu yatırım sonuçlanacak ve önümüzdeki yılların gözde alanı olmaya devam edecek ve büyümesini artıracak olan e-ticaret pazarımızın ayakları yere basan şirketleri bu şekilde güzel haberlerle sektör ekonomisini hareketlendirmeye devam edeceklerdir.

Konuyla ilgili kesin bilgiler ya da doğrulama alırsak paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.