Mobil dünyaya ilk resmi adımını atan Kickstarter, iPhone uygulamasını duyurdu

Mobil dünyaya ilk resmi adımını atan Kickstarter, iPhone uygulamasını duyurdu

ABD merkezli Kickstarter, bildiğiniz gibi dünyanın en önemli topluluk destekli yatırım toplama/crowdfunding platformu konumunda. Son olarak 2012 yılını rakamlara dökerek paylaşan şirket, bir anlamda yoluna oldukça başarılı bir şekilde devam ettiğini de dile getirmiş oldu.

2012 yılına geri dönecek olursak; Kickstarter'da yaşanan en önemli gelişme olarak şirketin ilk kez ABD dışına çıkıp, Birleşik Krallık'da hizmet vermeye başlamasını gösterebiliriz. Kickstarter'da 2013 yılının ilk ciddi hamlesi ise mobil alanda geldi ve 2009 yılında ABD'de kurulan şirket, geçtiğimiz günlerde mobil dünyadaki ilk resmi uygulaması olan iPhone uygulamasını duyurdu. Uygulamayı şu bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.

Kickstarter ekibi uygulamayı geliştirirken şu üç noktaya özellikle dikkat etmiş: yeni projeleri kolayca keşfetme, desteklenen projeler hakkında güncel bilgilere erişme ve proje sahiplerinin de kullanabileceği bir yapıya sahip olma. Lokasyonunuza göre size en yakın projeleri de listeleyebildiğiniz uygulamanın en fark yaratan taraflarından biri de proje sahiplerine özel bir kontrol paneline (uygulama üzerinden yeni bir projenin başvurusunu -henüz- yapamıyorsunuz) sahip olması. Uygulamanın dikkat çeken bir diğer tarafı da sosyal ağlarınızla entegre olarak arkadaşlarınızın hareketlerini de sizlere sunuyor oluşu.

kickstarter-iphone

Kickstarter yeni iPhone uygulaması ile birlikte mobil dünyaya ilk adımını da atmış oldu. iPhone uygulaması hamlesini iPad ve Android'in de takip edebileceğini şimdiden söyleyebiliriz. Son olarak bir kez daha hatırlatmak gerekirse Kickstarter iPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.