YouTube, yeni stüdyosunu Tokyo'da açtı

YouTube, yeni stüdyosunu Tokyo'da açtı

YouTube Space, video içerik üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren, YouTube'daki kanal sahiplerine içerik üretmeleri için yardımda bulundukları bir stüdyo ortamı.

Başvurularının ardından YouTube Space'e katılmaya hak kazanan katılımcılar,  YouTube Space'lerde ders ve etkinliklere katılıp, videolarını bu tam donanımlı stüdyolarda çekebiliyorlar.

Aslında bir stüdyodan ziyade, YouTube'a içerik üretme anlamında kullanıcıların tüm ekipman ihtiyaçlarını karşılayan, stüdyoların, profesyonel stüdyo ışıklarını, ses sistemlerinin, video düzenleme araçlarının bulunduğu bir akademi.

Şimdi de YouTube, Los Angeles ve Londra'da bulunan iki YouTube Space'in bir yenisini Tokyo'da açacak. Belirtmeliyim ki bu stüdyolar YouTube'un bir televizyon kanalı halini alacak olması ile ilgili direkt olarak bağıntılı değil. YouTube'un amacı daha kaliteli, yaratıcı ve profesyonel içeriklerin YouTube'da yer almasını sağlamak.

YouTube Space Tokyo

YouTube, Tokyo'da açtığı üçüncü YouTube Space ile birlikte Asya'da da önemli adımlar atmak istediğinin sinyallerini vermiş oldu. YouTube, daha önce içinde Fuji TV, TBS, Vicom ve Crypton Future Media gibi yayıncı firmaların YouTube kanallarını açması için ortaklın anlaşması yapmış, Dentsu gibi manga yayınlayan kanalları da bünyesine dahil etmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.