StudioOffices.com: Sanal ve hazır ofis hizmeti sektörü büyümeye devam ediyor

StudioOffices.com: Sanal ve hazır ofis hizmeti sektörü büyümeye devam ediyor

Her ne kadar internet sektörü internetin olduğu her yerde, mekandan bağımsız olarak çalışabilse de halen yeni bir iş kurmanın ilk akla gelen gereksinimlerinden biri, bir işyeri/ofis sahibi olmak. Bunun işin en zor taraflarından biri olduğunu düşünüyorsanız sizi StudioOffices.com ile tanıştıralım.

Sunumax'ın kurucularından Sadık Kocabaşa tarafından hayata geçirilen Studio Offices, adından da anlaşılacağı gibi serbest çalışanlar ve sürekli ofis kiralamak ve döşemek istemeyenler için sanal ofis ve hazır ofis hizmeti veriyor.

studio offices hazir ofis sanal ofis

2010 yılının başında kurulan Studio Offices bugün Anadolu Yakası'ndaki 2 konumda toplam 1700 m2 alanda hizmet veriyor. Kısa süreli çalışma alanı ve toplantı odası ihtiyacı olanlar için tam teşkilatlı 45 ofis ortamı sunuyor.

Bu tür sanal ve hazır ofis hizmetleri özellikle yeni bi şirket kurup kurumsal hava yakalamak isteyen ama başlangıç masraflarına takılanlar için biçilmiş kaftan denilebilir. Dahası bu tür bir sistemi kullanmak istediğinizde ofisin tüm ihtiyaçları için harcayacağınız vakit kadar da işinizden tasarruf etmiş oluyorsunuz.

İhtiyacınıza göre gelişen hizmetler

Sanal ofis hizmetleri size gelen çağrıların İngilizce bilen sekreterler tarafından karşılanmasını ve size aktarılması, postalarınızın ve kargolarınızın alınıp size bildirilmesini vb. sekreterya hizmetlerini karşılıyor. Aynı zamanda sadece ihtiyacınız olduğu zaman toplantı salonu ve ofisleri kullanma imkanı da tanıyor.

Açık ofis alanı çözümleri ile günlük veya saatlik çalışma alanları kiralayabileceğiniz Studio Offices, bu alanlarda eşyalarınızı devamlı bulundurmanızı da sağlıyor. Sanal ofislerle işe başlamak uygun bir bütçeyle işe başlamanızı sağlarken, işinizin büyümesine paralel olarak hazır ofislere terfi etmenizin de yolunu açıyor. Geçtiğimiz hafta Studio Offices'ın 6. sanal ofis müşterisi hazır ofis kiralayarak bu konuda başarılı örneklerin olduğunu gösteriyor.

Dilerseniz Studio Offices İş Merkezleri'nde bulunan bir kişilikten beş - altı kişiliğe kadar ofisleri kiralayabilir ve tam zamanlı olarak çalışabilirsiniz. Sadece ofis kirası ile (tüm faturalar, ofis mobilyaları, santral sistemi, profesyonel sekreterya, temizlik, bilgi işlem personeliniz,  güvenlik vs.) tüm masrafları yönetebilirsiniz.

Studio Officess ücretlerini soracak olursanız, fiyatların şehrin merkezi yerlerindeki sanal ve hazır ofis hizmetlerine göre daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Sanal ofisler aylık 89 TL'den, hazır ofisler 750 TL'den (elektrik, ısınma, sekreter vb. dahil) başlıyor. Studio Offices tek seferlik 99TL kurulum ücreti istiyor ama Webrazzi okurlarının bu ücretten muaf tutulacağını belirtelim. Eğer  sanal ofis veya hazır ofise geçiş yapmak isterseniz Webrazzi'yi referans olarak göstermeniz yeterli. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.