Kullanılabilirlik ve Kullanıcı Deneyimi Sertifika Programı'nda 3. dönem başlıyor [Yüzde 25 İndirim]

Kullanılabilirlik ve Kullanıcı Deneyimi Sertifika Programı'nda 3. dönem başlıyor [Yüzde 25 İndirim]

Sizlere birincisi ve ikincisini haber verdiğimiz Kullanılabilirlik ve Kullanıcı Deneyimi Sertifika Programı, 2 Şubat'ta kapılarını üçüncü kez katılımcılarına açacak.

Userspots ve DONE Labs'ın Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlediği eğitim programı çerçevesinde kullanıcı deneyimini, web kullanılabilirliğini, kullanılabilirlik testleri ve kullanıcı araştırmalarında kullanılan metotlar gibi konulara değinilecek. Program hakkında tüm detaylara şuradan ulaşmanız mümkün.

Program öncesi atölye ve Webrazzi okurlarına özel indirim

İlk 2 dönemde İş Bankası, NTV, Avea, sahibinden.com, Vakıfbank ve Migros gibi çok sayıda kurumsal firmadan katılımcıları olan sertifika programı hakkında daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz ise 26 Ocak Cumartesi tarihinde ücretsiz olarak düzenlenecek Kullanılabilirlik Testi ve  Kullanıcı deneyimi Atölyesi'ne katılabiliriz. 3 saat sürecek atölye çalışması hakkında detaylı bilgi ve kayıt için şurayı inceleyebilirsiniz.

Ayrıca kayıt sırasında referans olarak Webrazzi'yi göstermeyi unutmayın! İlk 5 okurumuz, program ücreti üzerinde yüzde 25 indirim kazanacak.

2 Şubat'ta başlayarak 9 Mart tarihine kadar her Cumartesi saat 10.00-16.00 arasında düzenlenecek eğitimin programı ise aşağıdaki şekilde:

Modül 1: UX (User Experience) Giriş (Dr. Özgür ZAN)

Modül 2: Kullanılabilirlik TesB (Mustafa Dalcı)

Modül 3: Web Kullanılabilirliği (Mustafa Dalcı)

Modül 4: Mobil Kullanılabilirlik ve Oyun Mekanikleri (Dr. Özgür ZAN)

Modül 5: Konuk Konuşmacılar (İnternet Girişimcileri veya düzenli olarak kullanılabilirlik tesB uygulayan ortak temsilciler)

Modül 6: Proje

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.