Webrazzi'nin medya partneri olduğu DLD 2013'ün konuşmacıları açıklandı

Webrazzi'nin medya partneri olduğu DLD 2013'ün konuşmacıları açıklandı

Geçtiğimiz Kasım ayında Avrupa’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan DLD 2013 konferansına medya partneri olduğumuzu paylaşmıştık. Büyük bir merakla beklenen DLD 2013'ün programı hazırlanıyor ama birbirinden değerli konuşmacıların bir bölümü belli oldu.

Münih/Almanya'da 20-22 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan DLD 2013, bir kez daha Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos toplantılarından önce teknoloji ve internet dünyasını bir araya toplayacak. Biz de medya partneri olarak orada bulunacak ve sizlere çok önemli bir konferanstan önemli içerikler aktaracağız.

50'den fazla üst düzey konuşmacı

Duyurulan ilk parti konuşmacılara geçecek olursak, DLD 2013'ün listesi epey kapsamlı. Listede şu anda 50'ye yakın konuşmacı bulunuyor. Konuşmacı listesindeki önemli isimlerden bazıları; Twitter ve Square'ın kurucularından Jack Dorsey, Foursquare'ın kurucusu Dennis Crowley, Andreessen Horowitz'in ortaklarından Ben Horowitz, Paypal'ın kurucularından ve Facebook'un erken dönem yatırımcılarından ünlü girişimci/yatırımcı Peter Thiel, The New York Times Company Başkanı Arthur Sulzberger, Amazon.com CTO'su Werner Vogels vb...

DLD 2013 konusmacilar

Ev sahibi olarak da yine Hubert Burda Media Başkanı Hubert Burda ve ünlü İsrailli yatırımcı Yossi Vardi listenin önemli isimlerinden.

2012'de Dublin Web Summit, LeWeb’in ardından DLD’nin de medya partneri olmak bizim için gerçekten önemli ve heyecan verici. Hem bu tür önemli organizasyonlarda Webrazzi'nin hem de Türkiye internet ekosisteminin adını biraz daha yükseltebiliyoruz. DLD 2013 toplantı programı açıklanınca sizlere yeniden bilgi vereceğiz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.