Bodru: KOBİ'ler için online iş çözümü [İndirim Kodu]

Bodru: KOBİ'ler için online iş çözümü [İndirim Kodu]

Son zamanlarda web tabanlı, bulut teknolojiyi kullanan ve cihaz bağımsız uygulamalar oldukça popüler durumdalar. Geçmiş yıllara göre özellikle kurumsal taraftaki çözümlerin günümüz nimetlerinden yararlandıklarını gözlemleyebiliriz. Bodru da küçük ve orta büyüklükte şirketler için detaylı bir iş çözümü.

Şirket, Turk.net’in kurucusu Ahmet Yürekli’nin girişimlerinden bir tanesi. Ayrıca ortaklar arasında yine Turk.net’ten Orkun Peşinci de yer alıyor. Bu arada, Bodru’nun kurucuları Türk olsalar da şirketin merkezi Dublin/İrlanda’da bulunuyor.

Bodru’nun gelir modeli tamamen kullanıcılarından aldığı üyelik ücretlerine dayanıyor. Bodru'yu kullanmak isteyen şirketler, sisteme dahil etmek istedikleri her bir çalışan için aylık 7.99 dolar ödüyor. Ücretlendirme ile ilgili diğer detaylara şuradan ulaşabilirsiniz.

2011 yılında geliştirilmeye başlanan Bodru, 2012 yılının başında beta sürecine girerken sistem tüm kullanıcılara Eylül 2012’de açıldı ve ücret almaya başladı. Bodru’yu anlatmak için kısaca küçük ve orta boyutta işletmeler için yeni nesil, bulut tabanlı bir iş çözümü diyebiliriz. Şirket içi haber akışı, müşteri ilişkileri yönetimi, dosya arşivi, arama motoru, paylaşımlı adres rehberi gibi özellikleri bünyesinde barındıran Bodru, tüm bu özellikleri basit ve kolay kullanılabilir bir arayüzle kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca sistem üzerinde farklı yetkilere göre üyelikleri özelleştirmek de mümkün.

bodru-ekran-goruntusu

Bodru’nun arayüzünü incelediğinizde sosyal ağları hatırlatan çok sayıda benzerliğe rastlamak mümkün. Bu durum kuşkusuz Bodru’nun kullanıcılarının daha rahat ve kolay kullanabileceği bir yapıya sahip olmak istemesinden kaynaklanıyor.

Bodru'nun öne çıkan bir diğer özelliği ise daha önce Webrazzi'de de konu ettiğimiz şekilde uygulamanın çok sayıda çözünürlüğe uyumlu halde çalışması. Bu da Bodru'yu yalnızca bilgisayarınızdan değil, mobil cihazınızdan ve tabletinizden de kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Ki bu özellik iş modeli ağırlıklı olarak ofis dışından çalışmak olan çalışanlar için oldukça kritik olsa gerek.

Bodru şu an İngilizce ve Türkçe olarak hizmet veriyor. Türkiye ekibin yakından tanıdığı bir pazar olsa da Bodru Türkiye odaklı geliştirilen bir ürün değil. 6 kişilik ekibin amacı Bodru'nun tüm dünyada kullanılan, global bir marka olması.

Son olarak Webrazzi okuyucularına özel olan bir fırsatı da paylaşmış olalım. Bodru'da ödeme sayfasına geldiğinizde "WEBRAZZI" kodunu kullanarak Mart 2013'e kadar yüzde 10'luk bir indirime sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.