Akıllı karşılaştırma motoru Kiyas.la büyüyor [İnfografik]

Akıllı karşılaştırma motoru Kiyas.la büyüyor [İnfografik]

Herkesin çocukluğunda anımsadığı bir kıyaslama hikayesi eminim vardır. Doğru ya da yanlış, kimi zaman okuldaki başka bir öğrenci, kimi zaman da komşunun çocuğuyla kıyaslanıyorken bulduğunuz olmuştur kendinizi. Belki biraz da bu yüzden kıyaslamaları hepimiz severiz, aynı şekilde aldığımız ürünleri de kıyaslamak her kullanıcı için önemli bir konu.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında sizle paylaştığımız Kiyas.la adlı girişim de bir akıllı ürün karşılaştırma motoru ve amacı da ürün karşılaştırmaları yapmanızda size yardımcı olabilmek.

İlk başta sadece telefon ve tablet karşılaştırmaları ile yola çıkan kıyas sitesi, daha sonra bünyesine fotoğraf makinelerini ve televizyonları de eklemiş. Bu bağlamda, sizlerle Eylül 2012'de paylaştığımız yazdığımız bize bahsettikleri hedefleri tutturmuşlar.

Aldığımız bilgilere göre Kiyas.la 2012 yılında günlük 22.000 ziyaretçiyi ağırlayan bir servis haline gelmeyi başarmış ve yola çıktıkları ilk günden itibaren hızlı bir büyüme yakalamışlar ve bu ayın sonundan itibaren İngilizce olarak da hizmet vermeye başlayacaklarmış.

2012'de toplam 3.5 milyon ziyaretçiyi rakamını yakalayan Kiyas.la 2012 yılını kapsayan bir infografik de hazırlamış. İnfografikte en çok dikkat çeken konu ise tabii ki en çok kıyaslanan ürünler ki bunlar da 245 bin kez karşılaştırılan Nokia Lumia 920 ile Samsung Galaxy S3 olmuş. İnfografiğin geri kalanına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

kiyas.la

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.