Instagram'a güncelleme geldi

Instagram, iOS sürümüne gelen güncelleme ile birlikte yeni bir filtre ekledi ve özellikle fotoğraf çekme ve fotoğraf düzenleme ekranında ciddi değişiklikler yaptı.

Son olarak Twitter ile Instagram arasındaki anlaşmanın sona ermesi, Twitter'ın kendi fotoğraf filtrelerini ekleyerek Instagram'a ciddi bir rakip olması sonrasında Instagram cephesinden de ilk atak 3.2 güncellemesi ile geldi.

Türkiye saati ile gece yarısı civarında yayınlanan güncellemenin getirdiği en radikal değişiklik, fotoğraf düzenleme sayfasında olmuş.

Yeni güncelleme ile birlikte, Willow adlı bir filtre (haberimizde kullandığımız ilk fotoğraf bu filtre ile çekildi) de kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Hem iOS, hem de Android sürümlerinde olacak bu yeni filtre, değişen fotoğraf düzenleme sayfası üzerinden seçilebiliyor.

Artık yukarıdaki formatta gözüken Instagram biraz daha şık bir görünüme kavuşmuş gibi gözüküyor. Ancak tüm yeni tasarım işleri göreceli kavramlar olduğu göz önüne alırsak, sözü siz okurlarımıza bırakmak mantıklı olacaktır. Instagram'a gelen yeni güncelleme ve tasarımsal değişiklikler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.