İsveç, LeWeb'le Fransa'ya girişimcilik çıkarması yaptı [LeWeb Paris]

Webrazzi’nin medya partneri olduğu LeWeb Paris’ten TEB sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/leweb12 adresinden takip edebilirsiniz.

LeWeb Paris'in ardından yaptığımız röportajlarımızı yayınlamayı sürdürüyoruz. LeWeb'de dikkat çekici noktalardan birisi de, İsveç'in Paris'e girişimleri ile bir çıkartma gerçekleştirmiş olmasıydı.

Yarı devlet, yarı özel bir oluşum olan Swedish Trade Council (İsveç Ticaret Konseyi), girişimlerin bulunduğu bir salonda stand açtı ve kendi girişimlerini destekledi.

Uluslararası pazarda da genişleme hedefli bulunan bir yapıya sahip olan ticaret konseyi, kendisini bir pek çok girişimi altında toplayan şemsiye olarak nitelendiriyor. Biz de sizler için Swedish Trade Council'den Patrick El-Cheikh ile bir röportaj gerçekleştirdik.

Bu durum size ne ifade ediyor bilmiyorum ama bir devletin, girişimciliği böylesine desteklemesi ve yurtdışındaki bir etkinliğe bazı girişimleri götürmesi örnek olmalı gereken bir hareket. Üstelik, Swedish Trade Council'ın uluslararası büyüme hedefinde olması da devlet destekli bir özel kuruluş olmasına rağmen çarpıcı. Yani sadece o ülkede değil, dünya çapında da büyüyerek girişimlerini amaçlarına ulaştırmak istiyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.