Cnbce.com'un finans sayfalarına 'kişiselleştirme' özelliği geldi

Cnbce.com'un finans sayfalarına 'kişiselleştirme' özelliği geldi

Ekonomi portalı olan Cnbce.com'u geçen ay açan Doğuş Yayın Grubu, 'kişiselleştirme' özelliğiyle ekonomi ve finans takipçilerine yeni bir özellik sundu.

Sitede yer alan kişiselleştirebilme özelliği, kullanıcıların farklı finans verilerini tek bir sayfada toplamasını sağlıyor. Emita, döviz, dünya piyasaları, IMKB, faiz ve yatırım fonu gibi farklı finans verileri kullanıcıların oluşturduğu takip sayfalarında yer alabiliyor. Örneğin, IMKB'den bir hisse senedini, doların fiyatını ve altının değeri gibi farklı veriler alt alta sıralanabiliyor.

Cnbce.com'daki kişiselleştirebilme özelliğini yararlanabilmek için kullanıcıların siteye üye olması gerekiyor. Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra takip edilmek istenen finansal verinin üzerindeki 'sayfama ekle' düğmesine basılması gerekiyor. Böylece söz konusu finansal veri kullanıcıların kişisel sayfasına eklenmiş oluyor. Üyeliğin, e-postanın yanı sıra Facebook, Twitter, Google+ ve LinkedIn gibi sosyal ağlar üzerinden yapılabildiğini parantez içinde paylaşalım.

KAP ve piyasa haberleri de kişiselleştirilebiliyor

Oluşturulan kişisel sayfalardaki finansal veriler, kullanıcıların önem sırasına göre sıralanabiliyor. Verilerin yanı sıra Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) ve piyasa haberleri de aynı sayfa üzerinden takip edilebiliyor. Bu haberlerse 'sonra oku' özelliğiyle listeye eklenebiliyor.

Kişiselleştirme özelliği Cnbce.com'un mobil uygulamaların da bulunmuyor. Ancak paylaşılan bilgilere göre söz konusu özellik mobil uygulamalarda da bulunacak.

Cnbce.com, bir ekonomi portalı olarak hızlı bir giriş yaptı. Portalın, gerek mobil uygulamalar gerekse sitedeki kişiselleştirebilme özellikleriyle, finans ve ekonomi takipçilerine yeni bir seçenek sunmaya devam ettiğini görüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.