Instagram CEO'su Kevin Systrom: "Twitter Instagram fotoğraflarını doğru göstermiyordu" [LeWeb Paris]

LeWeb Paris'in konukları arasında 2012 yılının en dikkat çeken girişimcilerinden Instagram CEO'su Kevin Systrom bulunuyordu.
Instagram CEO'su Kevin Systrom:

Webrazzi’nin medya partneri olduğu LeWeb Paris’ten TEB sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/leweb12 adresinden takip edebilirsiniz.

LeWeb Paris'in konukları arasında 2012 yılının en dikkat çeken girişimcilerinden Instagram CEO'su Kevin Systrom bulunuyordu. TechCrunch ve CrunchFund ile tanınan MG Siegler'ın sorularını yanıtlayan Kevin Systrom, ayağının tozuyla ilginç açıklamalarda bulundu.

Instagram'ın Twitter ile olan entegrasyonun artık sona erdiğini ifade eden Kevin Systrom, Twitter'ın mobil uygulamasının Instagram fotoğraflarını doğru göstermediğini söyledi. Kevin Systrom, "Kullanıcıların, Twitter uygulaması üzerinden paylaştığı Instragram fotoğrafları kesilmiş bir şekilde yayınlıyordu. Bu yüzden Twitter Card ile olan entegrasyonu durdurmak zorunda kaldık. Bunun için kullanıcılarımızdan özür diliyoruz" şeklinde konuşuyor.

Twitter'da paylaşılan fotoğraflar Instagram'a yönlenecek

Twitter üzerinden paylaşılan Instagram fotoğrafları artık bir link aracılığıyla instragram.com adresine yönlenecek. Fotoğrafların Instagram üzerinden gösterilmesini istediklerini belirten Kevin Systrom, böylece kullanıcılara daha iyi kullanıcı deneyimi sunacaklarını söylüyor.

 

Söz konusu sıfır ciroyla 1 milyar dolara satılan bir şirket olunca söz dönüp dolaşıp, satış anlaşmasına geliyor. 2011 yılındaki LeWeb Paris'e katıldığını hatırlatan Kevin Systrom, geçen sene Instagram'ı satmayı kesinlikle düşünmediği söylüyor. Facebook ile uyum sürecine de değinen Kevin Systrom, gayet uyumlu çalıştıklarını ve şirket olarak hiçbir rahatsızlıklarının bulunmadığını dile getiriyor.

Instagram, Facebook anlaşması bittiğinde 100 milyon kullanıcıya ulaştı

Son olarak Instagram kullanıcı sayısına değinen Kevin Systrom, Facebook ile anlaşmadan önce Instagram'ın 27 milyon kullanıcıya sahip olduğunu, ancak satış anlaşması tamamlandığında ise bu sayının 100 milyonu geçtiğini sözlerine ekliyor.

Kevin Systrom, MG Siegler'in zor soruları karşısında oldukça rahat verdiği samimi cevaplarla beğeni topladı. Özellikle Kevin Systrom'un Twitter konusunda kullanıcılardan özür dilemesini samimi karşıladığımızı belirtelim.

* Görsel kaynak: Techcrunch

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.