Pabbuc.com kapandı [Güncellendi]

Serdar Yaman'ın kurucusu olduğu ve Gittigidiyor kurucularından yatırım alan Pabbuc.com, bugün itibariyle kapandığını açıkladı. Yapılan açıklamada "30.11.2012 tarihinden itibaren belirsiz bir süre için satışlarımıza ara veriyoruz." 

2005 yılında kurulan ve 7 yıldır hayatına devam eden ayakkabı dikeyinin başarılı örneğinin ani şekilde kapatılması açıkcası bizi çok şaşırttı. Bugüne kadar verilen tüm siparişlerin sorunsuz olarak teslim edileceğinin paylaşıldığı açıklamayı yazının devamında görebilirsiniz.

Konuyla ilgili Pabbuc.com kurucusu ve genel müdürü Serdar Yaman'la konuştuk. Yaman, Pabbuc.com'un iflas etmediğinden bir tasfiye sürecine girdiklerinden başlayarak, uzun bir süredir şirkete yeni finansal kaynak yaratmak için Türkiye piyasasındaki tüm yatırımcılarla görüştüklerini ancak başarılı olamadıklarını belirtti. 

Özellikle Gittigidiyor satışının ardından ortakları ile arasında oluşan vizyon farkından bahseden Yaman, gelinen son durumda ortaklarıyla yollarını ayırmaya karar verdiklerini söyledi. Son 6 aydır yeni mal almadıklarını paylaşan Yaman, siteyi bu haliyle satmak için de çeşitli görüşmeler yaptıklarını fakat görüşmelerin başarılı sonuçlanmadığını belirtti.

Pabbuc.com'un kapatılmasıyla ilgili yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Değerli pabbuc.com Müşterileri,

Türkiye'nin ilk online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası olarak, siz değerli müşterilerimize 2005 yılından bugüne kadar 7 yıldır en iyi ve en güvenilir hizmeti vermek için aralıksız çalıştık. Ancak 30.11.2012 tarihinden itibaren belirsiz bir süre için satışlarımıza ara veriyoruz.

30.11.2012 saat 00:00'a kadar verilen tüm siparişler yine her zamanki kalite ve hızımız ile müşterilerimize sorunsuz olarak teslim edilecektir. Bu tarihe kadar verilen siparişler ile ilgili tüm destek talepleriniz için [email protected] adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bizden bugüne kadar maddi, manevi yardımlarını ve sevgilerini esirgememiş olan tüm müşterilerimize, 70'den fazla markamızın tedarikçilerine ve bugüne kadar özveriyle görev yapmış tüm çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Saygılarımızla,

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.