ehil.com 1500 firma ile içerik sitesi evbilgi.com'u açtı

ehil.com 1500 firma ile içerik sitesi evbilgi.com'u açtı

Hizmet alanında bir çevrimiçi platform olarak tanıttığımız girişimlerden Ehil.com büyümesini yeni içerik sitesi ile güçlendiriyor.

2011 sonunda Burak Keskik ve Cenk Duran tarafından kurulan Ehil.com halen İstanbul, Ankara ve İzmir dışına açılmış değil ama yakın zamanda 13 büyük ile açılma planı var. Bugüne kadar 5000’in üzerinde hizmet ihtiyacını karşılamış ve hizmet veren firma sayısını 1.500’ün üzerine taşımış.

Site içinde bir rehber bölümü sunan ehil.com, geçtiğimiz Ekim ayında da evbilgi.com (ehilrehber.com) adı altında bir içerik sitesi açarak adımlarını güçlendirmiş.

Konusu "ev geliştirme" olan site bu alanı bakir görüyor ve dekorasyon, bahçe ve peyzaj, tadilat, ısıtma/soğutma ve nakliyat gibi konular üzerine 34 alt başlıkta 1000’e yakın özgün içerik sunuyor.

İçeriğin önemine inanan girişimciler Ehilrehber.com'daki bütün içerikleri Ehil.com bünyesindeki ehil firmalara danışarak hazırlamış ve "Türkiyenin Ev Rehberi" olmayı kafasına koymuş. Önümüzdeki günlerde yeni içeriklerle sitenin güçlendirilmesi planlanıyor.

Hizmet alanındaki ihtiyaç özellikle büyük şehirlerde büyüyen bir ihtiyaç. Ancak bu alanda ülkemizde temel iş standartları yerleşmediği için girişimlerin ne kadar karlı olduğunu bilemiyoruz. Bu alanda bir yatırım gelmesi durumunda belki bu sorularımıza cevap bulabiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.