Startup Live bu yıl ilk kez İstanbul’da girişimcileri buluşturacak [6 kişiye davetiye]

Startup Live bu yıl ilk kez İstanbul’da girişimcileri buluşturacak [6 kişiye davetiye]

Sizlere daha önce Pioneers Festival’den bahsetmiştik. 29-31 Ekim tarihleri arasında Viyana’da gerçekleşen festival, her yıl olduğu gibi 2013’te de Viyana’da gerçekleşecek. Pioneers Festival yılda bir kez düzenleniyor olsa da, Avrupa’nın farklı ülkelerindeki yerel girişimlerin değerlendirildiği Startup Live etkinlikleri yıl boyunca farklı zamanlarda ve farklı şehirde gerçekleşiyor.

Ve Startup Live’a bu yıl ilk kez olarak İstanbul da 30 Kasım ve 2 Aralık tarihlerinde ev sahipliği yapacak şehirlerarasında yer alıyor. Webrazzi’nin yanı sıra Microsoft, Galata Business Angels ve Endeavor gibi önemli sponsorları bulunan etkinliğin İstanbul ayağı Bilgili Girişimciler Kulübü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile Güney Köse’nin girişimleri ile gerçekleşiyor.

Pioneers Festival’e bilet kazanma şansı bulunan Startup Live İstanbul’da yer almak isteyen Webrazzi okurlarına özel 6 adet davetiyemizle ilgili bilgiyi de yazının devamında bulabilirsiniz…

Aynı Pioneers Festival’de olduğu gibi Startup Live etkinliklerinde de girişimcilik ruhuna daha uygun bir ortamlarda düzenlenmesine özen gösteriliyor. İstanbul etkinliği de özellikle genç girişimcilerin kendilerini daha rahat hissedecekleri bir üniversite ortamında gerçekleşecek.

Aralarında Webrazzi okuyucuları için çok sayıda tanıdık simanın da bulunduğu mentor ve jüri üyelerinin yer aldığı etkinlikte fikri olan girişimciler ile geliştiriciler, tasarımcılar ve pazarlama uzmanları buluşacaklar. Böylece kendi ekiplerini etkinlik esnasında oluşturacak olan girişimci ekipler sunum yaparak yarışmaya katılma şansı bulacaklar.

Girişimcilere ödüller

Etkinlikte 10 civarı girişimin sunum yapması hedefleniyor. Web, teknoloji ve uygulamalar konularında girişimlerin değerlendirileceği etkinliğin sonucunda katılımcıları bazı hediyeler de bekliyor. Örneğin 2013’teki Pioneers Festival’e 2 bilet, Iran Agile 2013’e 2 bilet, Urban Station’da 6 ay boyunca paylaşımlı çalışma alanı ve son olarak Avrupalı yatırım fonu LauncHub’dan Wild Card. Wild Card, Bulgaristan’da yapılacak elemelerde girişimcilerin öncelikli değerlendirilmeleri ve 200 bin dolarlık yatırım ihtimali kazanmalarını sağlayacak.

Sunum yaparak bu ödülleri kazanmak güzel ama sunum yapmayacak olan girişimcileri de Startup Live İstanbul’da oldukça önemli bir networking imkanın beklediğini de belirtmekte fayda var.

6 Webrazzi okuruna davetiye

Gelelim 29 Kasım’a başvuru yapılabilecek olan etkinliğe 6 Webrazzi okuruna vereceğimiz davetiyelere. İlk üç davetiye fikir sahibi olan 3 Webrazzi okuru girişimciye verilecek. Diğer 3 davetiye ise geliştirici, tasarımcı veya pazarlama uzmanları için ayrıldı.

Siz hangi gruba giriyor olursanız olun kazanmak için yapmanız gereken aşağıdaki soruya grubunuz içerisindeki ilk yanıt veren 3 kişiden biri olmak. Doğru yanıtınızı en hızlı şekilde guney.kose startuplive.in adresine göndermeniz yeterli. Daha sonra kazananların isimleri yine bu sayfada yer alacak.

Soru ise şu:

Geçtiğimiz Pioneers Festivaline dünya çapında kaç kişi katıldı?

Boş şanslar :)

Güncelleme: Davetiyeleri kazanan 6 kişi belli oldu, isimleri kısa süre sonra burada yer alacak işte soruya 2500 üzeri doğru cevabını vererek Startup Live İstanbul için davetiye kazananlar:

Barış Öztekin

Çağlar Yılmaz

Harun Katırcı

Tolga Tütüncüoğlu

Deniz Zayıfoğlu

Dicle Türe

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.