Garanti Bankası ve MMA Türkiye'den mobil girişimcilere 30 bin TL ödüllü yarışma

Geçen hafta MMA Forum İstanbul'u ne kadar takip ettiniz bilmiyorum ama mobil uygulama geliştiriciler için önemli yarışmanın haberi orada paylaşıldı.
Garanti Bankası ve MMA Türkiye'den mobil girişimcilere 30 bin TL ödüllü yarışma

Geçen hafta MMA Forum İstanbul'u ne kadar takip ettiniz bilmiyorum ama mobil uygulama geliştiriciler için önemli yarışmanın haberi orada paylaşıldı. MMA Türkiye ve Garanti Bankası toplam 30 bin TL ödüllü bir yarışmayla yılın mobil girişimcilerini seçecek.

Türkiye'den ve dünyadan mobil sektör profesyonellerini buluşturan MMA Forum İstanbul'da paylaşılan yarışmaya şu anda başvuru yapmak mümkün ama seçimler 2013 yılı Şubat ayında gerçekleştilecek. Ön elemenin ardından finale kalan ilk 5 girişimcinin fikirleri Mart 2013'te jüriye sunulacak.

Mobil sektörün önemli temsilcilerinden oluşan jürinin seçeceği ilk 3 girişimci ödül kazanacak. Strateji, uygulama, yaratıcılık ve sonuçlar açısından eşit oranda değerlendirilecek girişimlerin birincisi 15.000 TL, ikincisi 10.000 TL, üçüncüsü ise 5.000 TL nakit para ödülünün sahibi olacak.

Mobil bankacılık konusunda önde gelen Garanti Bankası bu yarışmanın yanında girişimcilere "Mobil Girişimci Destek Kredisi" aracılığı ile de finansman sağlıyor. Söz konusu kredi özel koşullarda 50.000 TL’ye kadar kredi almayı mümkün kılıyor.

Aşağıda detaylı bilgileri bulabilir ve başvuru formunuzu mobilgirisimci garanti.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.