Webrazzi'de çalışacak çooook kişi arıyoruz!

Webrazzi'de çalışacak çooook kişi arıyoruz!

Webrazzi'de geçtiğimiz yıl bu zamanlarda yeni ofisimize geçmiş ve aramıza yeni arkadaşlarımız katılmıştı. O hareketli ve heyecanlı dönemin üzerinden neredeyse bir yıl geçti ve yine bu ekibe dahil olacak yeni arkadaşlar arıyoruz. :)

Dün akşam saatlerinde Webrazzi Kariyer'de yayına aldığımız 10 ilanla farklı pozisyonlarda çalışma arkadaşları aradığımızı sektörle paylaştık. Sessiz sedasız yaptığımız bu paylaşımla bile sadece dün akşam 100'e yakın CV aldık. Bu Webrazzi'nin sektörde geldiği noktayı gösteriyor elbette ve mutluyuz. Bugün ise açık pozisyonlarımızı sizinle resmen paylaşmak istiyoruz.

2 farklı konuya odaklı Tam Zamanlı Yazarlar ve çeşitli konulara odaklı Yarı Zamanlı Yazarlar başta olmak üzere PHP Yazılım Uzmanı, Grafik ve Arayüz Tasarım Uzmanı, Sosyal Medya ve Topluluk YöneticisiSatış Yöneticisi, İş Geliştirme Yöneticisi, Ürün Yöneticisi ve Yönetici Asistanı şimdilik büyüme stratejilerimiz kapsamında ihtiyaç duyduğumuz takım arkadaşlarımız.

Evet gerçekten bu sefer uzun bir listemiz var. Bunun sebebi Webrazzi'nin çok hızlı büyümesi ve artık daha odaklı çalışma arkadaşlarına ihtiyacımızın olması. Herkesin İsviçre çakısı modunda olması bir yere kadar işe yarıyor. :)

İlanların tümüne aşağıda, detaylarına ise Webrazzi Kariyer'den ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.