Ertuğrul Belen’den Networking kitabı [5 kişiye imzalı kitap hediye]

Ertuğrul Belen’den Networking kitabı [5 kişiye imzalı kitap hediye]

Networking bugün tüm girişimciler için işlerini büyütme ve sürdürebilme açısından en önemli konulardan biri. İş dünyasında kurulan hedeflere ulaşmak için güçlü bağlantıların değeri küçümsenemeyecek kadar büyük. Durum böyle olunca networking de tesadüflere bırakılmaması, sistemli ve düzenli bir şekilde sürdürülmesi gereken bir konu haline geliyor.

Fakat buradaki en büyük sorun pek çok kişinin networking konusunu nasıl ele alacağını yeterince bilmiyor olması. Bu konuyla ilgili çok uzun zamandır çalışmalarını sürdüren ve daha önce bir de röportajına yer verdiğimiz Business Networking Akademi’nin kurucusu Ertuğrul Belen’in piyasaya çıkan kitabı bu anlamda önemli bir boşluğu dolduruyor.

Daha önce tanıttığımız Girişimciliğin Altın Kuralları kitabının ortak yazarlarında da olan Ertuğrul Belen’in 3 yıllık bir çalışma sonucunda kitaplaştırdığı “Networking: Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma Sanatı” iş dünyasındaki hemen herkesin ve özellikle de girişimcilerin konuyla ilgili ihtiyaç duyabileceği pek çok bilgiyi sistematik bir şekilde bir araya getiriyor.

Kitap 3 ana bölümden oluşuyor. İlk bölüm olan “10 Adımda Networking” ilişki ağınızı kurmak ve sürdürebilmek için temel bilgilere yer veriyor. “Networking Her Yerde” adlı ikinci bölümde ise farklı durumlar ve değişik pozisyonlardaki kişiler için networking’in nasıl kullanılabileceğine dair örnekler sunuluyor. Üçüncü ve son bölüm yani “Networking Uygulamaları ve Referanslar” ise gerçek hayattan örneklerle, Türkiye’deki farklı kurum ve kişilerin özelinde networking’e dair neler yapıldığı ve bunların ne gibi sonuçlar doğurduğu anlatılıyor.

Anlatımı keyifli, okuması da oldukça rahat olan kitapla ilgili bir de sürprizimiz var. Ertuğrul Belen 5 Webrazzi okuyucusuna kitabı imzalı olarak hediye edecek. Bunun için tek yapmanız gereken aşağıdaki yorumlar bölümüne gerçek adınız ve geçerli mail adresiniz (yayınlanmayacak) ile başvuran ilk 5 kişiden biri olmak. İlk 5 kişiye ayrıca e-posta ile bilgi verilecek.

Güncelleme: Beş yorumu ilk dkda tamamladık. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.