Endeavor'un yeni girişimcileri Hediyemo ve Unnado

Endeavor'un yeni girişimcileri Hediyemo ve Unnado

Bu yıl 45.si gerçekleştirilen Endeavor Uluslararası Seçim Paneli, yeni Endeavor Girişimci listesini açıkladı. Türkiye dahil 13 farklı ülkeden üst düzey yönetici, girişimci, lider ve yatırımcılardan oluşan 24 panelistin değerlendirmesiyle Hediyemo.com ve Unnado.com'nun kurucuları bu listeye giren isimler arasında.

27 girişimci arasından 12 şirketi temsilen seçilen 19 girişimci arasında Hediyemo'dan Altuğ Acar ve Pınar Kart Acar, Unnado'dan Göktuğ Okan Oğuz ve Haldun Uraz yer alıyor. Yani Türk girişimcilerin payı yaklaşık yüzde 20 oranında.

3 Ekim’de açıklanan sonuçların ardından Unnado ekibi bu ünvanın sadece kendileri için değil, Türkiye’deki e-ticaret ve internet girişimlerinin büyümesi adına önemli olduğunu paylaşıyor. Hediyemo'nun kurucuları da Türkiye’nin yazılım alanındaki birikimini ve girişimcilik başarısını ortaya koyduklarını düşünüyor.

Hediyemo ve Unnado, New York merkezli Endeavor'un Türkiye şubesi olan Endeavor Türkiye tarafından Yaz 2012 Ülke Aday Şirketleri arasına girmişti. Artık Endeavor Girişimi seçildikleri için Endeavor'un yerel ve uluslararası rehber ağının sunduğu, kuruma özel 3 yıllık Girişimci Hizmetleri Teknik Destek Programı’ndan faydalanabilecekler.

Geçen yılın Ekim ayında da Magnet, İletken ve Peak Games kurucuları Endeavor girişimcileri arasına seçilmişti. Tüm Endeavor girişimcisi kuruculara Webrazzi adına başarılar diliyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.