Dideva.com: Bebek ve çocuk modası e-ticarete sıçradı

Dideva.com: Bebek ve çocuk modası e-ticarete sıçradı

Tüm dalgalanmalara rağmen Türkiye'de online satışlar sene sonunda 4 katına çıkma hedefiyle e-ticaret pazarını hızla büyütüyor. Üstelik bu hedefte yeni ve iddalı girişimlerin etkisi henüz net olarak görmeye başlamadık bile. Dideva.com da e-ticarete ortalamanın üstünde hız kazandırma potansiyeline sahip yeni girişimlerden biri.

Di Deva, e-ticarete 'bebek ve çocuklar için moda' anlayışla yaklaşıyor. E-ticaretin bu sıcak dikey pazarına genel e-ticaret modelinde giriş yapıyor. 0-8 yaş arası bebek ve çocuklara lüks markaların giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerini sunuyor.

Ekim 2012 itibariyle tüketicilerle buluşan Di Deva'nın kurucu ekibi Kaan Kıran, Can Güven, İsmail Dağlı ve Sinan Taga'dan oluşuyor. Toplamda 8 kişilik bir ekiple yola koyulan girişimin pazardaki diğer oyuncularla rekabet edebilecek hizmetler (kargo, iade ve müşteri hizmetleri vb...) sunduğunu söylemek mümkün. Lüks bebek-kategorisinde ise kendi yolunu açabilecek kadar yalnız.

Can Güven halen İtalya'da yaşadığı için moda sektörünün başkentlerinden Milano'da Di Deva'nın 5000 ürün barından bir deposu bulunuyor.

Di Deva'nın e-ticarete beklenenin üstünde bir ivme (sepet ortalaması vb.) kazandırmasını da elbetteki elindeki marka portföyüne dayanarak söylüyorum. 30'dan fazla lüks markanın (Burberry, Chloe, DKNY, Dior Junior, Boss, Armani Junior...) ürünlerini ve özel tasarımları satışa sunan girişimde indirim bölümü görmek dahi mümkün değil.  :) Ürün fiyatları 50 TL'den başlayıp 800 TL'ye kadar çıkıyor.

Facebook hesabınızla da giriş yapılabileceğiniz siteye üye olmadan kolayca sepeti doldurmanız mümkün. Yani kullanıcının hedefine ulaşması için temiz bir arayüz hazırlanmış.

Kısaca özetlemek gerkirse bebek-çocuk modasında Türkiye'nin potansiyelinin ne olduğunu Di Deva ile göreceğimize inanıyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.