Bad Piggies: Rovio'nun yeni oyunu rekorla geldi

Angry Birds ile oyunseverlerin gönlüne taht kuran Rovio yeni oyunuyla yeni hamlesini yaptı. Rovio, Bad Piggies adındaki yeni oyunda Angry Birds'ün düşmanını bu sefer başrole koydu.
Bad Piggies: Rovio'nun yeni oyunu rekorla geldi

Angry Birds ile oyunseverlerin gönlüne taht kuran Rovio yeni oyunuyla yeni hamlesini yaptı. Rovio, Bad Piggies adındaki yeni oyunda Angry Birds'ün düşmanını bu sefer başrole koydu.

Angry Birds müptelaları Bad Piggies'i yakından tanıyor olmalı. Bad Biggies'ler yani yeşil domuzlar Rovio'nun ilk göz ağrısı olan Angry Birds'ün baş düşmanı olarak biliniyor. Ancak Rovio yeni oyunda bu düşman-dost ilişkisini biraz değiştirmiş durumda.

Yeni oyunda dostlar Bad Piggies'ler. Oyun, Angry Birds ile hemen hemen aynı mantıkta oynanıyor. Yani vurulması gereken hedefler var. Ancak bu hedefler Angry Birds'te olduğu gibi havadan değil yerden vuruluyor. İki oyun arasında en büyük farkın bu olduğunu söyleyebiliriz.

Bad Piggies daha zor

Bad Piggies, oyunseverlerin kafasını Rovio'nun önceki oyunlarına oranla daha fazla yoracak cinsten. Çünkü oyunda belirlenen hedefi vurabilmek için bazı elementleri bir araya getirmek gerekiyor. Yorumumuzu paylaşmak gerekirse, Bad Piggies daha ilk bölümlerden bile oldukça zor bir oyun.

Bad Piggies'te, kısmen de olsa Amazing Alex izlerini görmek mümkün. Amazing Alex'te kullanılan elementlerin bir araya getirilmesi konseptinin Bad Piggies'te de kullanıldığını görüyoruz. Oyunun zorlaşmasındaki en büyük sebeplerden birinin bu olduğunu düşünüyoruz.

App Store'da lider oldu

İşin ucunda Rovio olunca, yeni yayınlanan bir oyunun rekor kırması söz konusu olabiliyor. Oyunun yayınlanmasının üzerinden 4 saat geçmesine rağmen Bad Piggies şu anda ABD App Store'un birinci sırasına yerleşti. Rovio'nun ABD'de henüz öğlen saatleri olmasına rağmen bu başarıyı yakalaması, gelecekte Angry Birds'ün indirilme sayısına ulaşma ihtimali olduğunu gösteriyor. Oyun Türkiye App Store'unda ücretli uygulamalar arasında şu anda 3. sırada bulunuyor.

Bad Piggies şu anda hem iPhone hem de Android işletim sistemli cihazlar için yayında bulunuyor. iPhone kullanıcıları 0.99 dolara oyunu indirebiliyorken, oyunun Anroid için ücretsiz olduğunu belirtelim.

Bad Piggies'i indirmeden mutlaka aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.