Office 2013 fiyatları belli oldu

Microsoft’un ofis yazılımları paketi Office serisinin yeni sürümü 22 yıl sonra muhtemelen tarihinin en önemli değişimini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Paket içerisinde yer alan Word, Excel, PowerPoint gibi uygulamaların PC üzerinde çalışan geleneksel sürümlerinin yanı sıra bulut bilişimin avantajlarını da arkasına alıyor. Bunun yanı sıra Windows 8 ile paralel bir şekilde dokunmatik ekranlara özel olarak optimize edilmiş durumda.

Bu yıl içerisinde resmen tanıtılan ve sizlere de detaylarını aktardığımız Office 2013’ün en merak edilen detaylarından biri de fiyatı. Microsoft sonunda bu konudaki son kararını açıkladı. Microsoft bir ürün olarak 139,99 dolar ile 399,99 dolar aralığında farklı paketlerde satın alınabilecek. Ama Microsoft’un öncelikli olarak tercih ettiği istediği Office 2013’ü satın almak yerine aylık ödemeli abonelik programına dahil olmanız…

Satın almak isteyenler tek kullanıcı için Öğrenci ve Ev paketini 139,99 dolara satın alabilecekler. Bu pakette Outlook, Access ve Publisher uygulamaları yer almıyor. Access’e de ihtiyacınız varsa Ev ve İş paketi 219,99 dolara, tüm uygulamaları istiyorsanız profesyonel paketi 399,99 dolara satın alabileceksiniz.

Microsoft’un kattığı ek özellikler ile daha cazip hale getirmeye çalıştığı yöntem ise abonelik sistemi. Aylık 8,33 dolara veya yıllık 99,99 dolara Office 365 Home Premium’a abone olmak mümkün. Bu Office paketinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access ve Publisher yer alıyor ve sahip olunan lisans 5 ayrı kullanıcı veya cihazı kapsıyor.

Ama asıl dikkat çeken bu standart uygulamaların yanı sıra sunulan 20 GB’lık SkyDrive alanı ile aylık 60 dakikalık hediye Skype konuşma süresi. Bu kullanıcılar ayrıca abonelikleri süresince tüm yazılım güncellemelerine de ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Küçük işletmelere yönelik abonelik modeli olan Office 365 Small Business Premium ise kullanıcı başına yıllık 149,99 dolara satılacak. Bu pakette Office uygulamalarının yanı sıra 25 GB’lık Outlook hesabı ve HD video konferans gibi özellikler yer alacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.