iPod Nano Yenilendi

Apple'ın müzik devrimini başlattığı iPod'un son versiyonu olan iPod Nano yenilendi. Apple'ın bu geceki etkinliğinde en büyük beklenti iPhone 5 üzerineydi ancak Apple yeni iPhone ile birlikte iPod Nano, iPod Touch ve iTunes'u da yeniledi.

iPod Nano'nun detaylarına geçecek olursak, yeni iPod 2.5 inç dokunmatik ekrana sahip olacak. Eski iPod Nano'ya göre tasarımı da yenilenen Nano'da Apple'ın iPhone'larda da kullandığı "home" düğmesi bulunacak ve çalma/durdurma kontrolleri cihazın yan tarafında yer alıyor.

16 GB hafızaya sahip olan iPod Nano; gri, siyah, mor, yeşil, mavi, sarı ve kırmızı olmak üzere 7 renk ile müşterileriyle buluşacak. Tümleşik FM radyo ve bluetooth bağlantı desteğine sahip olan yeni iPod Nano'da yeni ekran boyutu sayesinde geniş ekran (widescreen) videolar izlenebilecek.

149 dolardan satışa sunulacak olan iPod Nano'da kulaklık girişi cihazın altına taşınmış. Apple'ın yine bu etkinlikte tanıttığı yeni kulaklıkları "EarPods" ile birlikte satışa sunulacak olan iPod Nano'da fitnes uygulamaları için adım ölçer yani pedometer bulunacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.