59 Saniye kapılarını açtı

Özgün bir video sitesi olarak geliştirdiği Alkışlarla Yaşıyorum'u Nokta'ya sattıktan sonra yeni bir maceraya atılan nam-ı diğer Mesut Bahtiyar, 59saniye.com'un kapılarını açtı.

Test sürecinde bazı bilgiler aldığımız girişim kişisel profillerinin de ön planda olduğu bir video sitesi görünümünde. Kullanıcılar arası etkileşimin önemsenmiş ve videolar sitenin adından da belli olduğu üzere 1 dakikanın altında süreye göre sıralanıyor. Videolar Alkışlarla Yaşıyorum'da olduğu gibi kısa açıklamalarla veriliyor.

59 Saniye henüz açıldı ama Fatih Aker ilk 12 saatin ziyaretçi istatistiklerini paylaştı. İlk 12 saatte 15.000 tekil ziyaretçi 59saniye.com'u ziyaret etmiş, sayfa gösterim 70.000'i bulmuş. En çok ziyaret edilen bölümde videoların ardarda gösterildiği TV bölümü olmuş. TV bölümünde toplam 4.000 tekil ziyaretçi ortalama 5 dakika video izlemiş. (bu bölümde kaç video izlenirse izlensin 1 sayfa gösterimi sayılıyormuş.)

59 Saniye'nin üye sayısı ise ön kayıtlar sayesinde 5000'i, Alkışlarla Yaşıyorum kitlesinin ön planda olduğunu düşündüğüm üyelerin gönderdiği videolar ise 200'ü geçmiş.

Sözü fazla uzatmadan sizin değerlendirmelerinizi almakta fayda var. Bana sorarsanız girişim şu anki haliyle video izleme bağımlılığımıza yeni bir tat getirmiş durumda. Yeni bir başarı hikayesinin gelip gelmeyeceğini zaman gösterecek ama siteye girdikten sonra kaç video izlediğinizi düşünerek bir tahmin yapabilirsiniz. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.