Mynet Çanak Okey iPhone uygulaması App Store'da yerini aldı

Mynet Çanak Okey iPhone uygulaması App Store'da yerini aldı

Mynet Oyun'un amiral gemisi Çanak Okey Facebook'tan sonra iPhone'lar için de yayınlandı. Çanak Okey App Store'daki yerini dün itibariyle almış bulunuyor ve ben bu yazıyı yazarken Türkiye App Store ücretsiz oyunlar listesidne 27.sırada oyun kategorisinde ise 13. sırada bulunuyor.

Ücretsiz olarak indirebilen Çanak Okey iPhone uygulaması, arayüz bakımından Facebook uygulamasından biraz daha sade. Özellik bakımındansa her iki uygulamanında hemen hemen aynı olduğunu söyleyebiliriz.

Çanak Okey'e Facebook veya misafir hesabıyla giriş yapılabiliyor. Hemen oyna, salon seç, arkadaşlarım, satın al ve en iyiler gibi seçeneklerin kullanıcıların sunuluyor. Şehirlere göre kategorilendirilmiş seçenek Çanak Okey iPhone uygulamasında da mevcut olduğunu paylaşalım.

Yazının başında da belirttiğimiz gibi Çanak Okey, Mynet'in önde gelen oyunlarından. Rakamlardan bahsetmek gerekirse, Çanak Okey şu ana kadar Facebook üzerinde 5 milyar kez oynanmış.

Mynet 14 uygulamaya ulaştı

Mynet'in son zamanlarda oyun kategorisinde mobile ağırlık verdiğini görüyoruz. İlk uygulamasını 2010 yılında yayınlayan şirket, şu anda 4 platform üzerinde 14 uygulamaya ulaşmış durumda. Mobil segmentte toplamda 1 milyon indirilme rakımına ulaşan Mynet, iOS, Android, Nokia ve Bada işletim sistemlerinde yer alıyor.

Mynet'in tüm oyunları aylık toplamda 12 milyon kişiye ulaştığını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Şirketin toplamdaysa 40 tane oyunu bulunuyor.

Özellikle ulaşım araçlarında elinden iPhone'larını düşürmeyen okeyseverler tarafından uygulamanın indirileceğini söyleyebiliriz. Hedef kitlenin akıllı telefonlu okeyseverler olduğunu düşünürsek, Mynet Çanak Okey'de yakaladığı rakamların üzerine çıkacaktır.

Şu anda sadece iPhone'lar için yayında olan Çanak Okey buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.