Fizy ücretli üyelik modelini açtı! [Güncelleme]

Fizy ücretli üyelik modelini açtı! [Güncelleme]

Fizy'nin 'premium' üyelik modelini hayata geçireceğini 2011'in sonunda haber vermiştik ve bugün Fizy'yi açtığımızda bu yeniliğin hayata geçtiğini gördük.

Fizy'nin arama alanının altına dizilen sekmeler söz konusu yeniliklere dair ön bilgi veriyor. Hemen bu yeniliklere bir göz attığımızda Fizy'nin beklenen çıkışı yaptığını ve mobile ayak uydurmaya başladığını görüyoruz.

'Freemium'a tıkladığımızda Fizy'nin merakla beklediğimiz, ücretli ama reklamsız (sıfır reklam) yeni üyelik tipini yayına aldığını görüyoruz. Bu modeldeki ek özellikler ise şunlar;

Görsel ve işitsel tüm reklamlardan uzak bir Fizy, daha fazla müzik modu seçeneği (mood+, 11 yeni mod) ve bunlara mobilden erişim, yeni fizymixler (ne olduğunu aşağıda açıklıyorum), çalma listelerine mobilden erişim ve düzenleme, özel (vip) albümlere öncelikli (1 gün önce) erişim ve özel konserleri canlı olarak bilgisayardan veya mobilden seyretme ayrıcalığı.

Bir hafta ücretsiz olarak deneyebileceğiniz ücretli üyelik modelinin fiyatını göremiyoruz fakat kısa sürede açıklanacağını umuyoruz aşağıda bulabilirsiniz. Turkcell'in operatör ayrımı yapmadığını ekleyelim. Yani Fizy bir Turkcell servisi olmadı. Diğer yandan mobile dönük yeniliklerin Turkcell tarafından ücretsiz modelde koşulsuz şartsız sunulmasını beklerdim.

Fizymix yeniliğinden de bahsedelim. Fizymix, tekil dinlemesi ücretli 1 saatlik parça serilerinin adı. Yani bir bakıma Fizy'nin potborileri, karışımları. Ücretli üyeliğe geçtiğinizde tüm Fizymix'lere sınırsızca erişebiliyorsunuz.

Fizy 2.0'dan sonra bazı eleştiriler gelmişti ama şu anda Fizy'nin sorunsuz çalıştığını gözlemliyorum ve tabii ki yorumlarınızı bekliyoruz. :)

Ücret tarifesi

Fizy'nin ücretli üyelik tarifesi aşağıdaki şekilde. Standart üyeliğe reklamsız kullanım ve yeni moodlar dahilmiş. Diğer seçenekler ek ücretlerle satın alınabiliyor. Yani tüm özellikler 1 ay için 8 TL'ye alınabilirken, 12 ay üyelikte 6 TL'ye düşüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.