Zuckerberg'ler artık Google için çalışıyor

Zuckerberg'ler artık Google için çalışıyor

Zuckerberg soyadını duyunca ilk olarak akla Facebook geliyor. Ancak Google'ın Wildfire'ı satın almasıyla beraber işler değişmeye başladı. Çünkü Google'da Zuckerberg soyadıyla çalışanların sayısı artık Facebook'tan daha fazla. Nasıl mı?

Mark Zuckerberg'ün Randi, Donna ve Arielle olmak üzere üç kız kardeşi bulunuyor. Kız kardeşlerinden en çok bilinen Randi Zuckerberg R to Z Studios adlı bir şirket kurarak Facebook'tan geçen sene sonunda ayrıldığını duyurmuştu.

Geriye kalan kardeşlerinden Donna Zuckerberg'ün eşi yani Mark Zuckerberg'ün kayın biraderi Harry Schmidt ve Arielle Zuckerberg Wildfire'da çalışıyor. Goolge'ın Wildfire 250 milyon dolara satın almasından sonra Zuckerberg ailesine mensup bu iki kişi de Google için çalışmaya başladı.

Böylece Facebook'un sosyal ağ pazarında rakibi olan Google'da daha fazla Zuckerberg soyadlı çalışan buluyor. Hatta Randi Zuckerberg bu konuda Twitter üzerinden sitemde bulundu.

Arielle Zuckerberg de Facebook duvarına konuyla ilgili bir ileti yazdı. Artık bir Google çalışanı olmanın garip olduğunu söyleyen Arielle Zuckerberg bir Wildfire çalışanı olarak onur duyduğunu da sözlerine ekledi.

Mark Zuckerberg bu durumdan rahatsız olur mu bilinmiyor. Zuckerberg kız kardeşlerini şirkete transfer etmek için elinden geleni yapacak mı gelecekte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.