Çevrimiçi film izleme platformu Muvizi açıldı [50 film bedava]

Çevrimiçi film izleme platformu Muvizi açıldı [50 film bedava]

Muvizi.com'u Türkiye’nin yeni çevrimiçi film kiralama platformu olarak Mayıs ayında sizlere tanıtmıştıkGujan Şen ve Emre Şen'in kurucusu olduğu girişim bugün kapılarını test (beta) sürümünde açtı ve resmen pazarın yeni oyuncusu oldu.

Türkiye’nin 'en büyük ve en kolay ulaşılabilen sinema salonu' olmak isteyen Muvizi, daha önce de bahsettiğimiz gibi filmleri izleme başına 2-4 TL arasında ücretlendiriyor. Film izleme sınırı yok ve bir abonelik modeli sunmuyor. İzlemek için giriş yaptığınız filme 6 saat boyunca tekrar ulaşabiliyorsunuz.

Açılışa 130 film ayıran Muvizi, haklarını elinde bulundurduğu 200'e yakın filmi yavaş yavaş arşivine ekleyecek. Yurtiçi ve yurtdışındaki firmalarla sürdürülen görüşmeler ise önümüzdeki aylarda hem yeni filmler ile hem de daha geniş bir kullanıcı kitlesinin habercisi.

Kısaca arayüzden bahsetmek gerekirse, başarılı bir işleyişe sahip olan sitede filmlerin yazılı özetini, alt yazı/seslendirme bilgisini, fragmanını, IMDB puanını ve ödüllerini görebiliyorsunuz. Muvizi kullanıcılarının verdiği puanlamaya da yer veriliyor ama filmi izlemeden puanlama yapmaya izin vermek ne kadar doğru emin değilim.

Bedava film yok, siz hariç

Hiç bir şekilde ücretsiz gösterim yapmama prensibiyle haraket eden Muvizi ekibinin, açılışa özel olarak ilk hafta boyunca 1 film alan herkese bir film hediye edeceğini öğrendik. Ödemeleri kredi kartı veya Paypal üzerinden yapabiliyorsunuz. Ancak siz Webrazzi okuyucuları için bu prensip kırılıyor. Yani Muvizi'ye kayıt olan ilk 50 Webrazzi okuyucusuna ücretsiz bir film izleme şansını yakalayacak.

Bu fırsattan faydalanmak için film sayfasına girdiğinizde 'hemen izle' bağlantısına tıkladıktan sonra "film kodunuz" kısmına "webrazzi50" yazıp ilerlemeniz yeterli. Muvizi'yi kullandıktan sonra da daha içten yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.