Amazing Alex: Rovio ikinci silahını çekti

Amazing Alex: Rovio ikinci silahını çekti

Angry Birds yapımcısı Rovio'nun yeni gelir kapısı olacak Amazing Alex'in piyasaya çıkması uzun zamandan beri bekleniyordu. Oyun nihayet, App Store ve Google Play mağazalarındaki yerini aldı.

Webrazzi olarak uzun zamandan beri beklediğimiz oyunu büyük merakla satın aldık ve oynamaya başladık. İlk olarak şunu söylemeliyiz ki, Angry Birds severler Amazing Alex'e kolayca alışacak, çünkü oyunun menü yapısı Anrgy Birds ile çok benzer.

Oyun daha önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz gibi fiziksel bir yap-boz oyunu. İlk bölümlerde bir topu, sepete atmak için bazı parçaları yerleştirilmesi gerekiyor. Ancak Amazing Alex klasik parça yerleştirme oyunu değil. Çünkü yerleştirilen parçaların açısını kullanıcılar ayarlayabiliyor. En küçük eğrilikte top aşırı hızlanıp, sepetten çıkabiliyor.

100 bölümden oluşan Amazing Alex'teki ilk bölümler kullanıcılara kolay gelebilir. Ancak oyun 35 farklı element bulunduğunu ve kullanıcıların kendi oyun haritalarını yaratabileceğini düşünürsek, Amazing Alex'in son bölümlere doğru oldukça zorlaşabileceğini dile getirebiliriz. Oyunda ilerledikçe haberi güncelleyerek deneyimlerimizi paylaşacağız :)

Rovio'nun efsane oyunu Angry Birds 2009 yılının sonunda piyasaya sürüldü ve toplamdaysa 1 milyardan fazla indirildi. Üretici şirket oyuna olan ilgiyi yeni versiyonlar, kısa filmler ve oyuncak gibi yan ürünlerle katladı. Rovio'nun, Amazing Alex için benzer bir stratejiyi izlemesine kesin gözüyle bakıyoruz. Kısa zaman içinde Amazing Alex'in indirilme rakamlarını sizlerle paylaşacağız.

Amazing Alex'in fiyatı hem iOS hem de Anroid platformlar için 0.99 dolar olarak belirlenmiş. Rovio fiyat politikası olarak Anrgy Birds'ün izinden gidiyor diyebiliriz. Rovio'nun yeni silahı Amazing Alex App Store ve Google Play mağazalarından indirilebiliyor.

Amazing Alex'in tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.