Netmera'dan Android uygulama geliştiricilerine ödüllü yarışma

Netmera'dan Android uygulama geliştiricilerine ödüllü yarışma

Mobil uygulamala geliştiricilerini buluta davet eden yerli girişim Netmera, şimdi de geliştiricileri biraraya getiriyor. Üstelik ödüllü bir yarışmayla.

Netmera Hackathon adlı etkinlik, Netmera'ya kaydolan geliştiricileri 11 saat içinde Android uygulaması geliştirmeye davet ediyor. Kendi ücretlendirme sistemiyle mobil uygulama geliştiricilerine para kazanma fırsatı sunan Netmera, jürinin beğeneceği uygulamanın sahibine Samsung Galaxy 3 hediye ediyor.

Aynı gün içinde mobil uygulama fikirlerinin gerçeğe dönüşmesini isteyen ve projelerde bir hak iddia etmeyecek olan Netmera, kendi API'sinin yanında farklı web servisleri veya API kullanımlarına da izin veriyor.  Hem bireysel hem de takım halindeki geliştiriciler yarışmaya kabul ediliyor.

Yeni bağlantılar kurabileceğiz etkinlik 14 Temmuz Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Katılımın bekleneni karşılaması durumunda Netmera, 3 ayda bir mobil yazılımcıları bir araya getirmeyi planlıyor.

Organizasyonu katılmak için netmera.com/hackathon adresini ziyaret edebilir, katılım şartlarına şuradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.