Zynga'dan üç yeni oyun: The Ville, ChefVille ve FarmVille 2 [Zynga Unleashed 2012]

Zynga'dan üç yeni oyun: The Ville, ChefVille ve FarmVille 2 [Zynga Unleashed 2012]

Zynga Unleashed 2012 etkinliğinden aktaracak çok fazla ayrıntı var ancak bunu öncelikli bir haber olarak paylaşabiliriz: Zynga bugünkü etkinlikte çok sayıda yeniliğin yanında önümüzdeki dönemde yayınlayacağı üç oyunu da açıkladı; The Ville, ChefVille ve Farmville 2.

Sırasıyla bahsedecek olursak The Ville, gördüğümüz kadarıyla Sims'in direkt rakibi olacak bir ikincil yaşam uygulaması. Bir karakter yaratarak başladığınız oyunda, evinizi dekore edebiliyor, gerçek arkadaşlarınızla veya yeni insanlarla tanışabiliyor ve ikincil bir yaşam tasarlayabiliyorsunuz. The Ville yarın tüm dünyada oynanabilecek. 

Zynga'nın açıkladığı diğer oyun ChefVille. Bir restoran işleteceğiniz oyunda yeni yemekler yapmak ve müşteri çekmek asıl amaç olarak kurgulanmış. Zynga'nın yeni oyunu geçen yıl ArcadeMonk'un duyurduğu Kebab Dünyası ile benzer bir yapıda çalışacak ve tabi ki kebap dışında yemekler de yapılabilecek :). Zynga ile paylaşılan gerçek yemek tariflerinin oyuna ekleneceği söylenen ChefVille kısa süre içinde oyuncularla buluşacak. Oyunun henüz hiç bir yerde yayınlanmayan fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Şirketin kurucusu ve CEO'su Mark Pincus'un kendisinin açıkladığı ve en büyük heyecanı yaratan oyun ise FarmVille 2 oldu. Üç boyutlu hale getirilen FarmVille'de ekinler dışında etrafla etkileşimin de arttığı net bir şekilde görülüyor. Sunum sırasında çektiğim FarmVille 2'nin ilk görüntülerini aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.