Oyun sektörü Los Angeles'da buluşuyor, sizi de bekliyor

Oyun sektörü Los Angeles'da buluşuyor, sizi de bekliyor

Nintendo'nun önümüzdeki günlerde (5-7 Haziran) düzenlenecek olan E3 Konferansı'nda önemli tanıtımlar yapacağını paylaşmıştık. Bu konferans sadece Nintendo için değil tüm oyun sektörü için önemli bir etkinlik ve şimdi bu etkinliğe katılan okurlarımızın bu ekosistemin önemli şirketleriyle bir yemek yeme şansı var.

Los Angeles'ta düzenlenen E3 Expo oyun sektörü için zengin bir etkinlik. Yeni oyunlar, cihazlar, video oyunlardan mobil oyunlara ve sanal para ekonomisine kadar bir çok konu 3 günlük konferansın konuları arasında olacak.

Bu etkinliğe Türkiye'den nasıl bir ilgi olduğunu bilmiyoruz. Ancak işe mobil ödeme ile başlayıp online ödeme kanallarına elini uzatan ve Zynga'nın ön ödemeli kartlarını Türkiye'ye getiren Mikro Ödeme - 3Pay Los Angeles'ta olacak ve 6 Haziran'da bir davet verecek.

Bu davete American Express, Paymentwall, Konami, Atari, Paypal, Renren.com, EA ve BigPoint gibi büyük şirketlerin yanısıra ile Gamesindustry.biz gibi konunun meraklısı basın mensuplarını da katılacak. Eğer o sıradalarda Los Angeles'da olacaksanız siz de bu yemeğe katılmak için sirin.abay mikro-odeme.com adresine bir e-posta göndermeniz yeterli.

Mikro Ödeme - 3Pay'in İstanbul'daki ofisini Webrazzi TV olarak ziyaret ettiğimizi de son olarak ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.