Gittigidiyor açık artırma ve yeni ana sayfasıyla daha fazla eBay!

Gittigidiyor açık artırma ve yeni ana sayfasıyla daha fazla eBay!

Hafta başında yaptığımız ilk canlı yayınımızda GittiGidiyor'da açık artırma döneminin yeniden başlayacağını GG genel müdürü Cenk Angın'dan dinlemiştik. 1.5 yıllık aradan sonra GittiGidiyor'da açık artırma dönemi dün akşam saatlerinde yeniden başladı. Yeniden çalışmaya başlayan açık artırma sistemiyle birlikte GG ana sayfa tasarımı da yenilenmiş.

Canlı yayın görüşmemizde Cenk Angın 1 yıldır eBay ile entegrasyon sürecinin devam ettiğinden bahsetmişti. Dün yenilenen GittiGidiyor'un yeni tasarımına baktığımızda eBay'in tasarımıyla oldukça yakın olduğunu söyleyebiliriz. Yeni tasarımda bizim dikkatimizi çeken noktaların başında ise arama çubuğunun tasarıma uygun şekilde küçültülmüş olması.

Yeni ana sayfada manşet alanının solunda açılan bir menüyle ana kategorilere yer verilmiş, aynı menü yapısını eBay ana sayfasında da görmek mümkün. Şirket bir süredir ana sayfasında grup alışveriş tekliflerine yer veriyordu, bu sisteme yeni ana sayfada yer verilmemiş ancak tepe menüde Şehir İndirimleri'nin altında teklifler ana kategorileriyle ayrıştırarak görmek mümkün.

GittiGidiyor ana sayfasında dikkat çeken bir başka değişiklik ise son gezdiğiniz ilanların ana sayfanızda hızlıca yenilenerek kendini göstermesi. Birkaç saniyelik gecikmeyle yenilenen son gezdiğiniz ilanlar bölümü eski tasarımda alt sayfalarda yer alıyordu.

Dün itibariyla açılan açık artırma bölümünde şimdiden birçok ilan yayınlanmış ve açık artırmalar devam ediyor. Sanırım ilk yayınlanan açık artırmalar 5 saat kadar sonra tamamlanacak. İlk ilanlara baktığımızda açık artırmaların dün 16:30 civarında yeniden yayına başladığını görebiliyoruz.

GittiGidiyor kullanıcıları için eskiden beri büyük bir öneme ve sempatiye sahip olan açık artırma sisteminin yeniden açılması, açık artırmayı sadece 1-2 kere kullanmış bir kullanıcı olarak beni bile sevindirdiğini söyleyebilirim. Sonuçta nostalji iyidir :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.