Avrupa'nın en iyi oyununu oylarınız belirleyecek [Güncelleme]

Avrupa'nın en iyi oyununu oylarınız belirleyecek [Güncelleme]

17 Mayıs'ta başvuruları almaya başlayan StartUp 2.0 siz Webrazzi okuyucularının oylarını  bekliyor. Facebook'taki oylama sürecine katılmanız için son günler.

Bu yıl Avrupa'nın en iyi oyununu seçmeyi hedefleyen StartUp 2.0 gelen başvurular neticesinde 63 girişimi oylamaya açmış durumda. Facebook uygulaması üzerinden oy verebileceğiniz ve 30 Mayıs'ta sona erecek yarışmada 5 girişimi seçerek jüri önüne çıkma şansını arttırabilirsiniz.

Startup 2.0 listesinde mobil ve web tabanlı oyunlar yer alıyor. Farklı ülkelerden gönderilen başvurular arasında Webrazzi okuyucuları ne kadar hevesli oldu emin değiliz ama geçtiğimiz yıl Türkiye'den bir girişimin 3. olmayı başardığını hatırlatalım.

Bu yıl da medya partneri olarak desteklediğimiz yarışmanı en büyük ödülü, şüphesiz ilk 5'e girecek girişimcilerin Nonick Uluslararası İnternet Trendleri Konferansı'nda sahne alması olacak ama kazananların farklı ödüllere sahip olma şansı da var.

Son olarak yarışmaya katılmak için hala şansınızı kaybetmediğinizi de ekleyelim. Startup 2.0'a 30 Mayıs'a kadar başvurabilirsiniz.

GÜNCELLEME: Startup2.0'a Türkiye'den katılan oyunları öğrendik;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.