Fizy'ye 96 gün sonra Apple'dan onay geldi

Kullanıcıların yaklaşık 100 günden beri beklediği Fizy iPhone güncellemesi nihayet App Store'da yerini aldı.

Fizy 2.0'ın Şubat ayında yeni web tasarımıyla yayına girdiğini paylaşmıştık. Ancak Fizy o günden beri iPhone uygulamasının güncellemesi için Apple'dan onay alamamıştı. Hatta Fizy ekibi iPhone uygulamasının ara yüzüne bir sayaç koyarak, Apple'a olan sitemlerini kullanıcılarıyla paylaşmıştı.

Üzerinden tam olarak 96 gün geçtikten sonra Fizy 2.0 iPhone uygulaması yayına girdi.

Fizy ekibinin güncelleme açıklamasına 'everyting' yani 'herşey' notunu düştüğünü paylaşmak istiyoruz. Çünkü açıklamada olduğu gibi Fizy tasarımında hemen hemen herşeyin değiştiğini söylemek mümkün. Detaylı aramalar, radyo seçeneği ve logo gibi birçok değişiklik yer alıyor.

Radio seçeneğinin Fizy uygulamasındaki en dikkat çekici özelliklerden olduğunu söyleyebiliriz. Ancak servis şu anda kullanımda değil; Fizy ekibi radyo servisinin yakında hizmete gireceğini bir notla belirtiyor.

Güncellemeyi yükledikten sonra müzik dinlemek için 'play' tuşuna bastık ve birçok şarkıda sorun yaşadık. Uygulama bazı şarkıları yüklemekte sorun yaşıyor. Bunun yanı sıra bozuk çalma ve uygulamanın kapanması gibi sorunlarla da karşılaştık. Uygulama yeni yayına girdiği için doğal olarak bazı aksilikler olacaktır. Fizy ekibinin kısa bir sürede bu hataların üstesinden geleceğini düşünüyoruz.

Fizy, iPhone ile beraber Android uygulamasını da güncelledi. Hemen hemen iki platform için de tasarımlar birbirine benzer. iPhone'lar için yeni Fizy'i buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.